Corneanu, fostul jucător al celor de la Alro, a decedat într-un accident de mașină

Mihai Andries 08 Dec. 2013, 14:00 Special
Corneanu, fostul jucător al celor de la Alro,** a decedat într-un accident de mașină

Emanuel Corneanu avea 33 de ani și era născut în Poiana Mare, dar în prezent locuia în Calafat. În timp ce conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 56, prin localitatea Podari, dinspre Craiova către Calafat, din cauza neadaptării vitezei pe o porțiune de drum unde se efectuau lucrări de reabilitare, a pierdut controlul direcției de mers, a lovit refugiul unei stații de autobuz, apoi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns echipe de la Descarcerare și SMURD, care l-au scos pe Manu Corneanu dintre fiarele contorsionate, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul! Oamenii legii au declarat că în momentul accidentului, fotbalistul nu purta centură de siguranță! 

„Circula cu viteză și a pierdut controlul volanului. Când au ajuns medicii la fața locului era mort. În continuare sunt în stare de șoc. Păcat de el că era un băiat tânăr”, a povestit un martor. Emanuel Corneanu a jucat ultima dată la Dunărea Calafat, însă în sezoanele precedente a mai evoluat pentru echipe precum Minerul Lupeni, Alro, FC Olt sau Unirea Urziceni, dar și peste hotare. Acum lucra în Danemarca, iar la începutul acestei luni a venit în România pentru a-și petrece sărbătorile alături de familie!

 

Sursa: RomaniaTV
Mihai Andries 08 Dec. 2013, 14:00 Special
Pe aceeași temă