OFICIAL | Eugen Trică a fost prezentat la „FCU Craiova”. Obiectivul pe care îl are la echipa lui Mititelu

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 17:32 Liga 3
OFICIAL | Eugen Trică a fost prezentat la

Eugen Trică (42 de ani) a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Fostul antrenor al Sportului Snagov, formație pe care a preluat-o în iarnă, și-a încheiat contractul cu ilfovenii la începutul acestei luni, iar acum a semnat cu U Craiova 1948 SA, gruparea din Liga 3 patronată de Adrian Mititelu.

Liga2.ro a anunțat mutarea lui Trică la echipa lui Mititelu de săptămâna trecută, iar acum totul a devenit oficial. Fostul mijlocaș a semnat pe doi ani și are ca obiectiv promovarea.

„FCU Craiova” a ratat promovarea în Liga 2 în acest sezon, în dauna celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele (74 de puncte). Craiova s-a clasat pe locul secund, cu 62 de puncte.

Trică a visat să promoveze cu Sportul Snagov în Liga 1, dar problemele financiare de la clubul din Ilfov și-au spus cuvântul. Echipa pe care a preluat-o în iarnă de pe locul 1 a terminat sezonul pe poizția a 5-a

Odată cu Eugen Trică, Snagovul a pierdut mai mulți jucători în această perioadă, după ce și-au încheiat contractele. O parte dintre aceștia îl vor urma la U Craiova 1948 SA.

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 17:32 Liga 3
Pe aceeași temă