E sigur! Noul sezon al Ligii 2 o va avea pe FC Argeș printre participante. „Începem demersurile de înscriere a echipei în noul campionat”

Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 15:51 Special
E sigur! Noul sezon al Ligii 2 o va avea pe FC Argeș printre participante.**

Conducătorii echipei SCM Pitești, nou-promovată în Liga 2, au început deja să pregătească noul sezon. Pe lângă realizarea transferurilor jucătorilor Antonio Cruceru (20 de ani) și Cătălin Stan (26 de ani), în paralel s-a început și schimbarea denumirii clubului.

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, a anunțat în weekend, pe pagina personală de facebook, că ANAF a acceptat oferta de cumpărare a brandului FC Argeș și că se vor începe procedurile de schimbare a denumirii SCM Pitești pentru a începe campionatul Ligii 2 cu numele legendarului club.

„Dragi piteșteni,
Am bucuria să vă anunț că oferta noastră de cumpărare a Brandului FC Argeș a fost oficial acceptată.
Imediat începem demersurile de înscriere a echipei de fotbal în noul campionat cu denumirea FC Argeș.
Hai FC Argeș, echipa redată piteștenilor!”
, e mesajul postat de edilul Ionică.

Consiliul Local Pitești, întrunit joia trecută, în ședință extraordinară, a decis cumpărarea brandului FC Argeș. Municipalitatea a aprobat suma de 660.000 lei pentru cumpărarea acestui brand care va fi oferit echipei SCM Pitești. Primele două ofertă făcute de primăria Pitești pentru cumpărarea brandului FC Argeș, de 100.000 de lei, respectiv 350.000 de lei, fuseseră respinse de ANAF. Lichidatorul judiciar, Nicolae Enoiu, omul desemnat de instanță să valorifice activele clubului FC Argeș, aflat acum în faliment, spunea zilele trecută că ANAF este dispusă să vândă brandul pentru 550.000 lei + TVA.

FC Argeș e al treilea club de tradiție în fotbalul românesc care revine în viață, după UTA și Petrolul Ploiești.

Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 15:51 Special
Pe aceeași temă