Noul FC Argeș a bifat primele două transferuri pentru Liga 2. Ambii jucători vorbesc despre obiectivul promovării în prima ligă

SCM Pitești a început campania de transferuri pentru noul sezon competițional. Echipa de fotbal a Piteștiului, nou-promovată în liga a doua, a bifat acum câteva zile primele mutări. Gruparea din Trivale care din sezonul viitor are mari șanse să evolueze cu numele de FC Argeș, după ce primăria Pitești a cumpărat brandul echipei pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie, i-a transferat pe fundașul Cătălin Stan și pe mijlocașul Antonio Cruceru.

Stan a semnat cu alb-violeții un contract pe două sezoane, cu drept de prelungire, iar Cruceru s-a înțeles cu piteștenii pe un sezon competițional, cu drept de renegociere.

Cruceru: „Se vrea performanță”

Antonio Cruceru are 20 de ani și evoluează ca mijlocaș ofensiv. În sezonul trecut, a evoluat tot în liga a doua, la Academica Clinceni, fiind împrumutat de Viitorul Constanța, cu care mai are contract până anul viitor. În cariera sa, Cruceru a mai jucat la Academia Hagi, Chindia Târgoviște și SCM Pitești.

Cruceru își dorește să promoveze în Liga 1 cu noul FC Argeș. „Am revenit cu mare bucurie la Pitești. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit aici. La SCM Pitești sunt condiții foarte bune de pregătire, este stabilitate financiară și oameni serioși. Știu că este un colectiv foarte bun la echipă încă de acum un sezon, când am jucat și eu aici. Se vrea performanță și asta este un lucru foarte important. Îi cunosc pe majoritatea colegilor și sunt sigur că vom face o treabă foarte bună în noul sezon. Am venit cu tot sufletul la Pitești, unde am petrecut o perioadă foarte frumoasă. Îmi doresc să promovăm și să jucăm pentru FC Argeș în Liga 1”, a spus Cruceru, care la Clinceni a bifat 10 meciuri.

Stan: „Ne vom bate la promovare”

Cătălin Stan are 26 de ani, iar în sezonul trecut recent încheiat al Ligii 2 a evolua la FC Brașov. Fotbalistul născut la Scornicești are 1,82 m înălțime și evoluează ca fundaș stânga. În cariera sa, Stan a mai trecut pe la Dinamo II, FC Caracal și CS Mioveni.

Stan este bucuros că va lucra din nou cu antrenorul Iordan Eftimie, pe care îl știa de la CS Mioveni. „Am ales Piteștiul pentru că este o echipă cu planuri serioase. Sunt convins că vom forma o echipă foarte bună și ne vom bate anul acesta la promovare. Îi cunosc pe foarte mulți dintre colegi pentru că am mai jucat cu unii dintre ei pe la echipele la care am trecut. Am avut o relație foarte bună cu domnul Eftimie. Este un antrenor bun, cu care vom avea rezultatele pe care ni le dorim cu toții”, spus fostul jucător al FC Brașov, club unde în sezonul recent încheiat a bifat 31 de meciuri și 2 goluri.

Reunirea echipei SCM Pitești e programată pe 23 iunie, însă e posibil ca aceasta să fie amânată pentru 25 sau 26 iunie, dacă se anunță că în noul sezon al Ligii 2 nu se înscriu 20 de echipe.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Pe aceeași temă