Cupa „Sergiu Radu”, adjudecată de Lykaios!

Marius ANGHEL 22 Dec. 2013, 09:00 Special

Cea de-a patra ediție a Cupei „Sergiu Radu” la minifotbal, desfășurată sâmbătă în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, a reunit trei echipe de  copii născuți în anii 2002-2003. Competiția de minifotbal a fost organizată de doi buni prieteni, Sergiu Radu și Narcis Enăchescu.

La finalul turneului a avut loc și un joc demonstrativ la care actualul impresar Sergiu Radu a invitat mai mulți foști sau actuali jucători precum Adrian Pigulea, Robert Vancea, Marius Iordache, Iulian Roșoagă, Alin Savu, Cosmin Ursu sau Alex Dandea. De la echipa locală CSM Râmnicu Vâlcea au jucat antrenorul cu portarii Robert Tufiși și doi dintre jucătorii de perspectivă, Daniel Iancu și Cătălin Pîrvulescu, iar în tribună s-a aflat și Iosif Melcea, care este accidentat, urmând a reveni pe teren abia din vară. La competiție a fost prezent și Vicențiu Iorgulescu, fratele actualului șef al LPF.

Lansat în fotbalul de performanță de la Vâlcea, Sergiu Radu a reușit să ofere o bucurie copiilor care visează să îi calce pe urme în carieră. „Am încercat să organizez acest turneu de la an an an, chiar când nu am fost în țară am reușit prin intermediul profesiorului Narcis Enăchescu. Copiii au avut ocazia să se bucure de câteva meciuri importante pentru această vârstă, iar la final cupe, medalii, diplome dar și o atenție din partea   noastră, a organizatorilor. Unele campionate sunt în plină desfășuare, dar ne bucurăm de cei care au putut să ne onoreze invitația, foști colegi sau prieteni din Vâlcea sau din alte localități” a spus Sergiu Radu, actualmente impresar în Germania.

Acesta a fost prezent alături de fiul său, care purta un tricou cu numele, iar în tribună a fost încurajat de restul familiei.
 
Clasament final Cupa Sergiu Radu

Locul I: Lykaios Râmnicu Vâlcea (antrenor Bogdan Matei)
Locul II: CN Gib Mihăescu Drăgășani (antrenor Tavi Mîțoc)
Locul III: CS Hidro Râmnicu Vâlcea (antrenor Narcis Enăchescu)

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 22 Dec. 2013, 09:00 Special
Pe aceeași temă