Antrenament și atât

04 May. 2009, 12:52 Special
Antrenament și atât

FC Ploiești a susținut, sâmbătă, al doilea amical al săptămânii, echipa pregătită de Moldovan si Șumudica trecânduși în cont o victorie lejeră în fața celor de la AFC Filipești, scorul fiind 3-0 după doar 15 minute de joc! Toporan a deviat în propria plasă o centrare, apoi Alexe, revenit de la lotul național de juniori, a marcat din careu, lateral stângă, cu un șut plasat, pentru ca, golgheterul săptămânii, Păun (a dat cinci goluri în 2 meciuri amicale) să facă scorul să ajungă la 3-0.

Scorul pauzei a fost 4-1, dupa ce Anghel a speculat o minge bâlbâită de Oprsal și Iatan, apoi același Păun a refăcut diferența, după o fază la care a dejucat pasul la ofsaid, rămânând singur cu portarul.
În partea secundă, care a durat doar 35 de minute, repriza fiind scurtată la cererea lui Ion Moldovan, Neagu a marcat și el, cu capul, după o centrare a lui Cataramă, stabilind scorul final, 5-1.
Fără Paulinho și Sandu, indisponibili din motive medicale, dar și fără Stan și Lemnaru, menajați după accidentări, FC Ploiești și-a făcut antrenamentul, înaintea deplasării de la Buftea, de miercuri, după care va urma, din nou, o "minivacanță" de 10 zile.

Articol scris de Marian DIMA
 

04 May. 2009, 12:52 Special
Pe aceeași temă