Rapid așteaptă răspunsul lui Filipe Teixeira, Petrolul i-a făcut ofertă și ea. Ce salariu îi propun ploieștenii portughezului

Rapid așteaptă răspunsul lui Filipe Teixeira, Petrolul i-a făcut ofertă și ea.** Ce salariu îi propun ploieștenii portughezului

FCSB s-a despărțit oficial, zilele trecute, de mijlocașul Filipe Teixeira (38 de ani), însă portughezul, în ciuda vârstei înaintate, nu duce lipsă de oferte.

Daniel Pancu a spus în mai multe rânduri că și-l dorește la Rapid, că i-a făcut ofertă și că încă așteaptă un răspuns, însă, se pare, că echipa bucureșteană nu este singura din Liga 2 care i-a propus un contract pentru noul sezon. Petrolul îl vrea și ea pe Teixeira, jucător care a mai evoluat la Ploiești în perioada iulie 2013-iulie 2015.

Potrivit surselor Liga2.ProSport.ro, președintele clubului Petrolul, Marius Stan, i-a oferit 15.000 de euro la semnatura și un salariu de 6.000 de euro lunar lui Filipe Teixeira pentru a semna un contract. Portughezul a cerut timp de gândire.

„Nu cred că Teixeira mai vine, nu am mai primit nicio veste. Nu știu dacă vrea să mai joace. Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere, dar asta nu înseamnă că nu sunt și alți jucători de valoare”, spunea Pancu după primul amical al Rapidului disputat în această vară, sâmbăta trecută, 1-0 cu Concordia Chiajna. La reunire, antrenorul era de părere că portughezul poate să mai joace încă cel puțin doi ani: „De la Teixeira așteptăm în continuare un răspuns, dacă mai vrea să joace sau nu, dacă are motivație. E un jucător extraordinar din punctul meu de vedere, fizic stă foarte bine și în opinia mea mai poate juca doi ani la un nivel înalt”.

Rapid i-ar fi pus pe masă lui Teixeira un contract de 10.000 de euro pe lună. În România, portughezul a jucat pentru FC Brașov, Rapid, Petrolul, Astra și FCSB.

Emilian Hulubei, președinte Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori, știe că Filipe Teixeira are oferte din România, dar și din Portugalia, însă va semna cu Rapid. „Teixeira se întoarce la Rapid! Transferul se va face în proporție mare. E în vacanță acum, cu siguranță va ajunge săptămâna viitoare în România. Are oferte și din România și din Portugalia”, a spus Hulubei la DigiSport Matinal.

27 de meciuri și 2 goluri în Liga 1, 1 joc în Cupa României și altele 5 partide și 1 gol în Europa League au fost cifrele lui Filipe Teixeira la FCSB în sezonul recent încheiat

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă