12 echipe în pericol de excludere!

14 Jun. 2009, 12:25 Special
12 echipe în pericol de excludere!

După ce Partizan Satu Mare a fost înlocuită de Frontiera Curtici (ocupanta locului 2 în LIV Arad), o altă echipă ce a pierdut dreptul câștigat pe teren este Berzobis Berzovia – reprezentanta județului Caraș-Severin.

 

„În locul acesteia va participa la baraj următoarea clasată, adică Muncitorul Reșița”, a spus Adrian Cocoș, președintele AJF Caraș-Severin. Prezent astăzi la meciul dintre CFR Timișoara și Minerul Lupeni, Adrian Cocoș care este și observator federal, și-a exprimat îngrijorarea vizavi de situația mai multor echipe campioane în județele lor, dar cu un dosar de licențiere incomplet.

 

Articolul cu probleme pentru majoritatea echipelor este art. 1.2.: au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparținând structurilor sportive cu personalitate juridică – cluburi sportive. Articol ce nu a fost îndeplinit nici de cei de la Partizan Satu Mare, nici de CSȘ Berzobis Berzovia, iar cele două echipe nu sunt singurele cu astfel de probleme. Conform aceleiași surse se pare că în total 12 campioane județene au probleme cu dosarul de licențiere și vor fi înlocuite de alte echipe la baraj.
               

 

Articol scris de Cornel Biholari

14 Jun. 2009, 12:25 Special
Pe aceeași temă