Zotic: „Nu ne temem de nimeni !”

25 Feb. 2009, 09:00 Seria 2
Zotic:**

Cu patru zile înaintea reluării campionatului, omul care a ținut în viață fotbalul târgoviștean în ultimii ani a analizat pentru www.liga2.ro șansele echipei sale de a se menține în eșalonul secund. În opinia sa, Municipal va avea rezultate pozitive în retur.

„Am spus-o și o spun în continuare: nu ne temem de nimeni. Este foarte important să câștigăm meciurile de acasă. Sunt sigur că și din deplasări vom veni cu multe puncte”, a declarat Ghiorghi Zotic.
 

 

Patronul nu concepe alt rezultat în afara victoriei în confruntarea cu CFR Timișoara, programată sâmbată de la ora 11.00, pe stadionul „Eugen Popescu”. Finanțatorul echipei dâmbovițene este completat de antrenorul Ion Constantin, cel care a reușit o salvare miraculoasă și în sezonul trecut, după ce preluase o „moștenire” de -9 la adevăr de la Adrian Matei: „Nu mai avem voie să ratăm ca în turul campionatului. Au fost meciuri pe care trebuia să le câștigăm, dar am ratat exasperant. Lucrurile trebuie să se schimbe în retur”.

 

 

Pentru runda inaugurală din 2009, antrenorii târgovișteni nu se pot baza pe Gîldău, Oană și Zidăroiu, accidentați, dar nici pe Ionuț Constantin, suspendat pentru cumulul de  cartonașe galbene sau pe Cosmin Negoescu, plecat în Spania cu lotul național U17. 
 

25 Feb. 2009, 09:00 Seria 2
Pe aceeași temă