Zalăul ar putea avea echipă în Liga a II-a din vară! Morar și Hotico au purtat deja primele discuții

21 May. 2012, 23:06 Seria 2
Zalăul ar putea avea echipă în Liga a II-a din vară!** Morar și Hotico au purtat deja primele discuții

Gruparea condusă de Ioan Morar, FC Zalău, ar putea lua locul echipei FC Maramureș Universitar Baia Mare, în Seria Vest din eșalonul secund! Echipa din județul vecin dorește să joace la Zalău și ultimul meci din acest sezon al Ligii a II-a.

Între cele două conduceri au fost deja primele discuții despre o colaborare. Cum formația maramureșană nu mai are niciun sprijin în județul vecin, președintele Dan Hotico a declarat acum o săptămână că echipa nu va mai juca la Baia Mare în sezonul următor căutând alte soluții, iar una dintre ele era chiar Zalăul.

Șeful grupării din județul Maramureș a vorbit deja cu unii oficiali ai lui FC Zalău, astfel încât FCM Universitar Baia Mare să joace ultimul meci din acest sezon al Ligii a II-a, în urbea de la poalele Meseșului.

„Am putea să jucăm ultima etapă, la Zalău, după care va urma să vorbim pentru o colaborare pe viitor. Îl știu pe domnul Ioan Morar, cu care suntem în relații deosebite. Decât să dispară o echipă frumoasă cum are Baia Mare, mai bine să formăm o echipă puternică, la Zalău, care să fie a Sălajului”, a declarat președintele Dan Hotico pentru ziarul Sportul Sălăjean. Mai multe informații despre această posibilă mutare vor apărea în ediția tipărită a ziarului local.

21 May. 2012, 23:06 Seria 2
Pe aceeași temă