Hotico e la Federație și face memoriu pentru că echipa sa nu joacă în Liga a II-a: „Mă voi judeca precum Mititelu”

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 16:10 Stiri
Hotico e la Federație și face memoriu pentru că echipa sa nu joacă în Liga a II-a:**

De câteva minute, Pavel Piroș, președintele Șoimilor Pâncota, a luat legătura telefonic cu Dan Hotico.

Patronul celor de la FC Maramureș Universitar Baia Mare l-a informat pe șeful arădenilor că în acest moment e la FRF și depune un memoriu prin care contestă retrogradarea alor săi din liga secundă, iar meciul de mâine e în aer, Hotico dând de înțeles că nu se va prezenta.

Șoimilor le rămâne obligația să se pregătească pentru meciul programat la Sebiș (terenul din Pâncota e suspendat două etape), aici intrând inclusiv achitarea baremului de arbitraj.

La prima „strigare”, va fi 3-0 pentru alb-negri, dar dacă maramureșenii vor fi excluși din campionat la o a doua neprezentare, rezultatul va fi anulat!

Sursa: Sport Arad


Vineri, FC Maramures Universitar Baia Mare ar trebui sa joace primul meci din editia 2013-2014 a Ligii a treia, dar partida – cel mai probabil – nu va avea loc. Asta pentru ca presedintele Dan Hotico sustine ca da in judecata Federatia Romana de Fotbal (FRF), din cauza ca FCMU nu a fost primita in Liga a doua in noul sezon, ba – mai mult – pentru cateva ore echipa maramureseana nu a figurat in nicio liga, fiind mai apoi repartizata in seria 5 a Ligii a treia. O solutie care, insa, nu este pe placul lui Hotico.

„Maine (n.r. astăzi) voi fi la sediul Federatiei Romane de Fotbal pentru a depune instiintarea ca dau in judecata FRF in instantele civile. Solicit repunerea clubului in drepturi legale. Solicit inscrierea FCMU in Liga a doua pentru ca eu consider ca fiind injuste motivele pentru care echipa nu a fost primita in esalonul secund”, a mentionat Hotico, detaliind: „Cand am intrebat de ce sunt doua locuri pentru Craiova mi s-a raspuns ca asa a decis Adunarea Generala. Dar Adunarea Generala a decis si ca seriile din Liga a doua sa fie formate din 14 echipe si Comitetul Executiv a hotarat altfel”.

„Ma voi judeca precum Mititelu. In acest moment nici nu vaduvesc orasul de fotbal, dat fiind ca in Liga a treia mai este o echipa din Baia Mare, careia ii doresc mult succes. Poate pentru la anul ni se va aproba un loc in Liga a doua si atunci voi face orasului cadou un loc in liga secunda”, a mentionat Dan Hotico, dat fiind ca echipa baimareana risca dezafilierea in cazul in care presedintele merge mai departe cu dorinta sa de a da in judecata FRF.

„Sase jucatori seniori mai sunt sub contract cu FCMU la aceasta ora si juniorii republicani. Ii voi orienta spre alte cluburi”, a mentionat Hotico.

FCMU ar urma sa intalneasca vineri Soimii Pancota, in deplasare, incepand cu ora 18.00. Va fi prima etapa a noului sezon din Liga a treia.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 16:10 Stiri
Pe aceeași temă