Muncește 3 luni în SUA, iar banii câștigați acolo îi bagă în fotbal

Mihai Andries 18 Nov. 2013, 13:31 Ligi județene
Muncește 3 luni în SUA,** iar banii câștigați acolo îi bagă în fotbal

Lider în Liga a IV-a, Seria Sud din județul Maramureș, patronul și antrenorul echipei Spicul Ardusat, Petre Ilieș, acuză practicile nesportive care vin din partea echipei a doua a FC Municipal Baia Mare. Oficialul acuză piedicile care îi sunt puse din direcția echipei adverse și nepotismele existente în arbitraj, patronate pe față de AJF-ul local.

Patron din Liga a IV-a, acuză nepotismele și piedicile care i se pun din direcția echipei FC Municipal 2 Baia Mare!

„În Maramureș, suntem mai mulți oameni care investim bani din propriul buzunar, iar competiția județeană practic nu există. Echipe sunt 26 în cele două ligi, Nord și Sud, iar la echipa mea nu avem foarte mulți bani. Peste 180 de milioane, bani pe care știu că nu-i voi mai recupera, ăștia fără baremurile arbitrilor. Spicul Ardusat este echipa mea, dar suntem șicanați din direcția celeilalte echipe, a doua echipa a celebrei FC Municipal, CSȘ2, care este susținută de o firmă de securitate. Sunt foarte multe nepotisme, mai ales în acest județ, dar nu-mi place când mi se pun piedici… Sunt împinși de AJF și de arbitri ca să promoveze cu orice preț… Nu pot să investesc în continuare și să nu urc mai sus de locul 2. Echipa asta, care face totul pentru a promova, a fost înscrisă în actualul campionat în a doua etapă”, a spus acesta.

Zoli Szekely îi dă dreptate când reclamă arbitrajul, dar îl suspendă 3 etape, iar arbitrul saltă două categorii, direct la „B”

„Șef la AJF Maramureș este domnul Cristi Balaj, dar dânsul este mai mereu plecat în străinătate și nu știu dacă cunoaște ce se întâmplă acolo. Domnul Zoli Szekely, fost arbitru, este cel care se ocupă în lipsa domnului Balaj. Dânsul pregătește arbitri, dar tot dânsul este și cel care îi judecă. Am avut meci cu Municipal 2 și m-am dus la dânsul, care a fost și observator, cu șapte capete de acuzare la adresa arbitrilor, din care la cinci dintre ele mi-a dat dreptate. Am vrut să scot echipa de pe teren și am primit trei etape, dar arbitri nu au primit nimic, decât o delegare la Liga a II-a!” a mai comentat Ilieș

„L-am transferat pe unul pe un Iphone 4 adus din SUA”

„Sunt și cetățean american, muncesc în Statele Unite în pauza competițională, adică vreo trei-patru luni pe an, ca să fac bugetul acestei echipe… Aici joacă băieții și pe telefoane mobile, unu” mi-a cerut un Iphone 4 și i-am adus din America, unu” mi-a cerut 15 milioane și i-am dat, unul mi-a cerut 300 de euro și i-am dat, dar am și jucători care au venit să joace fără niciun ban! Trebuia să fac asta pentru că aveam nevoie de jucători pentru a promova. Obiectivul nostru este promovarea. De antrenat echipa mă ocup personal, pentru că aici nu trebuie să fii un mare antrenor”, a declarat patronul și antrenorul echipei, Petre Ilieș, absolvent de facultate în State, în vârstă de 30 ani, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima la Radio Sport Total FM.

Mihai Andries 18 Nov. 2013, 13:31 Ligi județene
Pe aceeași temă