Hotico l-a pierdut pe Istrofor

Hotico l-a pierdut pe Istrofor

Baia Mare a scăpat orice șansă de a avea echipă la Liga a II-a, după ce FC Maramureș a ratat și ultima speranță că va fi invitată să participe și sezonul viitor în a doua ligă, deși a retrogradat sportiv. O dată cu asta, echipa lui Hotico a pierdut pe bandă rulantă și jucătorii de bază din sezonul trecut, astfel că antrenorul Romulus Buia e pus într-o situație dificilă în a încropi un lot pentru liga a III-a.

Unul din oamenii care a dus greul sezonul trecut, fundașul Mihai Istrofor (22 ani), a fost declarat viner liber de contract de Comisia pentru Statutul Jucătorului. Forul a decis totodată că FC Maramureș trebuie să-i plătească jucătorului 5.000 de euro restanțe, decizie ce poate fi contestată totuși în decurs de cinci zile. „Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai aveam ce face. Am petrecut 2 ani frumoși dar și grei la Baia Mare așa că vreau să mulțumesc foștilor colegi pentru tot, mai ales pentru clipele frumoase petrecute împreună”, a explicat fundașul care în sezonul trecut a evoluat în 18 jocuri pentru băimăreni.

Născut în Brașov, Istrofor e acum liniștit că va semna un nou contract. „Am câteva propuneri din Liga a II-a, cred că voi semna cât de curând. Era greu să semnez înainte din moment ce nu aveam actele în regulă, pentru că la Liga a II-a greu mai plătește azi vreo sumă pentru un eventual transfer”, a încheiat jucătorul

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Paul URSACHI

 

Pe aceeași temă