Unirea se pregătește de fiestă!

03 Jun. 2009, 12:10 Seria 2
Unirea se pregătește** de fiestă!

Albaiulienii se gândesc deja la partida de pe 13 iunie, de pe teren propriu, cu Arieșul Turda, la finalul căreia vor sărbători promovarea în Liga I.

 

Dacă la meciul cu Minerul Lupeni au fost doar 2.000 de spectatori, la partida din ultima etapă șefii echipei albaiuliene speră la o asistență-record. Au și un plan pentru a-și atinge țelul.

 

„Intrarea va fi liberă cu Turda, iar pentru spectatori am pregătit 5.000 de stegulețe în culorile clubului și 2.000 de baloane. Apoi, în pauza jocului vom organiza concursuri cu premii pentru spectatori, câștigătorii urmând să primească mingi sau tricouri cu însemnele clubului. De asemenea, mai avem o surpriză, pe care însă nu o pot dezvălui acum", a mărturisit președintele C.A. Marian Sarmeș.

 

Oficialul Unirii nu se gândește numai la petrecere, ci și la strategia pentru noul sezon. „Vrem ca până când vom la vacanță să ne facem planurile pentru Liga I. Vom avea mai multe discuții cu acționarii și cu Adi Falub. În principiu, obiectivul echipei va fi menținerea în Liga I”, a mai spus șeful Unirii.
 

 

articol scris de Daniel LUP

03 Jun. 2009, 12:10 Seria 2
Pe aceeași temă