Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:03 Seria 2
Telu Stancu,** director executiv la CS Mioveni

CS Mioveni are din această săptămână și un nou executiv, nu numai bancă tehnică nouă. Astfel, Consiliul Director al clubului a hotărât să numească un director executiv, în persoana lui Telu Stancu, antrenor care până acum coordona activitatea Centrului de Copii și Juniori.

„Consiliul Director a analizat activitatea administrativă și a decis schimbări și în conducere. Noul conducător este Constantin Stancu, care va fi Director Executiv. Dânsul era tot în cadrul clubului nostru, șef la Centrul de Copii și Juniori, și va superviza în continuare activitatea de aici” spunea președintele Consiliului Director al CS Mioveni.

La rândul său, noul director executiv, Telu Stancu a declarat: „Sunt într-o postură în care nu am mai fost. Sunt acum într-o funcție care obligă foarte mult și în același timp oferă posbilitatea să pot să fac ceea ce trebuie pentru club. Am două obiective foarte importante: echipa de seniori și Centrul de Copii și Juniori. La Centru am început un proiect și sperăm să promovăm jucători din propria curte cât mai mulți. Eu și Moldovan nu ne-am gândit niciodată că vom fi în această postură, eu director executiv și el principal. Până acum el era principal și eu secund. Voi face tot ce pot și sper să și reușesc, cu ajutorul primarului, al consilierilor locali și al președintelui și a celor ce vor lucra cu mine să schimbăm în bine clubul”

Articol și foto de Silviu Mihai
 

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă