Suporterii, la limita răbdării și după întâlnirea cu Marțian

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 15:13 Seria 2
Suporterii, la limita răbdării și după întâlnirea cu Marțian

Suporter Club UTA dorește să precizeze faptul că în urma întâlnirii de luni seara cu Adrian Marțian, care a venit în timpul mitingului de protest pentru a discuta cu suporterii, poziția asociației față de conducerea clubului a rămas neschimbată. Constatăm că în pofida tuturor semnalelor de alarmă trase de către noi, precum și de persoane din interiorul și din afara clubului, cei doi acționari continuă să livreze suporterilor UTA-ei doar promisiuni neacoperite de fapte. În timp ce administratorul clubului și principalul responsabil de datoriile acumulate de UTA în ultimii 3 ani-Giovanni Catanzariti e plecat în concediu într-un moment atât de fierbinte pentru UTA, colegul său din acționariatul clubului-Adrian Marțian face promisiuni total nerealiste.

Afirmăm din nou răspicat că răbdarea noastră a ajuns la limită și nu suntem dispuși să mai acceptăm sa fim mințiți. Cu toate acestea, aducem la cunoștință tuturor suporterilor UTA-ei că la întâlnirea care a avut loc în sediul clubului, acționarul Adrian Martian și-a luat din nou o serie de angajamente, de data aceasta însoțite de termene concrete. Acestea sunt:

– completarea lotului de jucători până la finele acestei săptămâni
– realizarea unui audit financiar de care depind viitoarele infuzii de capital în club; rezultatele auditului trebuie cunoscute până la sfârșitul acestei luni
– achitarea restanțelor salariale la jucători până la începutul campionatului

Din punctul nostru de vedere, aceste angajamente, chiar și însoțite de termene, rămân doar voarbe goale, ținând cont de nenumăratele promisiuni neonorate de către domnul Adrian Marțian de-a lungul ultimelor luni și mai ales ținând cont că marti presedintele executiv al clubului-Gheorghe Constantin a renunțat la funcția pe care o ocupă, semn clar că nu mai are nici domnia sa încredere în promisiunile celor care conduc UTA.

În acest moment mingea este în terenul acționarilor și depinde doar de ei să recâștige încrederea suporterilor prin respectarea acestor termene. Până atunci, Suporter Club UTA rămâne în opoziție față de actuala conducere a clubului și va recurge la toate mijloacele necesare pentru a restabili imaginea brandului Bătrânei Doamne, grav afectat de neseriozitatea și lipsa de responsabilitate a celor care au gestionat managementul clubului în ultimii ani.

Suporter Club UTA mulțumeste tuturor utiștilor care au participat la mitingul de luni seara, demonstrând încă o dată că UTA trăiește în orice condiții datorită atașamentului acestora față de cel mai popular simbol al orașului Arad.

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 15:13 Seria 2
Pe aceeași temă