Revine pe stadionul unde a făcut performanță! Marius Stoica vrea să continue parcursul bun cu CS Mioveni și pe terenul Chindiei

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 18:20 Seria 2
Revine pe stadionul unde a făcut performanță!** Marius Stoica vrea să continue parcursul bun cu CS Mioveni și pe terenul Chindiei

Sâmbătă, CS Mioveni va juca, în a doua etapă a returului Ligii a doua, la Chindia Târgoviște, partida fiind programată să înceapă de la ora 11:00. Meciul de la Târgoviște poate fi considerat unul special pentru antrenorul Marius Stoica, acesta urmând a se reîntorce pe stadionul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții din cariera de jucător.

Partida cu Chindia vine într-un moment foarte bun de formă pentru galben-verzi, argeșenii având la activ cinci meciuri fără înfrângere, din care patru victorii consecutive. Mai mult, formația antrenată de Marius Stoica are 12 goluri înscrise în această perioadă și nici unul primit, toate a­ceste lucruri indicând un nou rezultat bun pentru CS Mioveni și în acest meci. De partea cealaltă, Chindia este în scădere de formă, echipa lui Nicolae Croitoru suferind două înfrângeri în ultimele partide, 2-1 atît la Mediaș, cât și la Cluj.

Atmosfera în tabăra galben-ver­de este una foarte bună înainte de acest joc, iar antrenorul Marius Stoi­ca vrea ca echipa să continue serie foarte bună a rezultatelor de când a preluat formația. „Suntem un fața u­nui joc foarte tare, din punctul meu de vedere, poate cel mai important din această perioadă. Trebuie să rămânem unde suntem în clasament… Jucăm cu o echipă foar­te bu­nă, care a demonstrat a­cest lu­cru prin rezultate, o formație echilibrată, cu fotbaliști foarte buni, ca Po­pa, Cherchez și alții… Au și un an­trenor bun, pe care îl cunoaștem, și care își dorește și el, ca și mine, să aibă rezultate bune. Ne dorim un rezultat pozitiv și îl putem scoate, pentru că avem jucători care ar rezolva și această partidă. Ne pregătim pentru așa ceva, suntem con­centrați pentru acest joc de-o importanță mare. În tur, Mioveniul a pierdut cu 3-2, acasă, dar eu nu văd acest joc ca o revanșă. No am fost antrenor la acea vreme și nu trebuie privite așa lucrurile. Fotbaliștii trebuie să fie concentrați și atenți la acest meci, între două echipe foarte bune. Ne dorim un rezultat pozitiv, iar asta înseamnă să nu pierdem. Ne dorim victoria în primul rând!”, a declarat Marius Stoica.

Așa cum am mai spus, meciul de la Târgoviște poate fi considerat a fi unul special pentru antrenorul Mioveniului, Marius Stoica. Acesta revine pe stadionul unde a cunoscut cele mai mari satisfacții în cariera de jucător, între 1994 și 1998 el jucând pentru Chindia în Divizia A. Stoica a fost în două rânduri la Chindia, mai întâi între 1994 și 1997 cu Silviu Dumitrescu antrenor, apoi în returul sezonului 1997 – 1998, cu Telu Stancu antrenor, după ce în tur jucase pentru FC Argeș.

În cei patru ani petrecuți la Târgoviște, Marius Stoica a fost coleg cu Reghekampf, Gîlmencea, Bogoi, Mielușică, Marcel Ghergu, Cristi Bălașa, Antal sau Luca. „A fost o perioadă frumoasă din cariera mea de jucător, de care îmi aduc aminte cu plăcere. Mă reîntorc acum pe un stadion unde am avut satisfacții o bună perioadă. A fost cea mai grozavă din cariera de jucător, pentru că am fost cu Chindia în Divizia A”, a spus Stoica.

Revine Răuță

Căpitanul lui CS Mioveni, Alexandru Răuță, va reveni în lotul galben-verzilor, după ce, în etapa trecută, la meciul cu FC Bihor Oradea, a avut o etapă de suspendare în urma cumulului de cartonașe galbene. Mijlocașul argeșean apucase înainte de meciul cu Oradea să mai evolueze un meci în partida cu Metalul Reșița, venind atunci după 6 etape de suspendare, în urma eliminării din etapa a 6-a cu U Cluj. Cum în partida cu Reșița a luat un galben și a ajuns la patru în acest sezon, a intervenit automat încă o suspendare, de data aceasta, doar o etapă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 20 Nov. 2015, 18:20 Seria 2
Pe aceeași temă