Prima victorie în „Cetate” pentru Falub

22 Apr. 2009, 15:08 Seria 2
Prima victorie în

În conjunctura ultimelor trei partide fără victorie în care au cules numai 2 puncte, uniriștii erau obligați să învingă Liberty Oradea pentru a mai putea conta în ecuația promovării, orice pas greșit fiind sinonim cu o brutală scădere a șanselor pentru accederea în Liga 1.

 

Aflat la debutul în fața fanilor albaiulieni, antrenorul Adrian Falub a abordat confruntarea cu o "așezare" ofensivă îndrăzneață, o linie mediană în care "căpitanul" Dâlbea a fost flancat de Fl. Dan și Selagea, iar Sg. Costea și Gh. Grozav l-au secondat în avanposturi pe "surpriza" B. Verdeș (a doua oară titular în actuala stagiune, precedentul caz tot împotriva bihorenilor). Fără a impresiona, "alb-negrii" și-au atins scopul, au luat toate punctele, au etalat o ușoară creștere a evoluției, dar pe o scală a pretențiilor încă departe de așteptări și profitând de remiza din "Zăvoi" au revenit pe treapta secundă a ierarhiei.

 

"Black Warriors" pro-Șunda și anti-Falub

 

Pentru prima dată în retur membrilor galeriei "Black Warriors" nu li s-a permis accesul în stadionul "Cetate" fără a achita contravaloarea biletelor, astfel că aproximativ 30 de fani au pătruns în arenă abia după pauză.
Imediat, grupul suporterilor a arborat bannerul întors, ca semn de protest și l-au contestat în repetate rânduri pe noul "principal" unirist, deși favoriții se îndreptau fără prea mari emoții spre o victorie, sloganele favorite fiind "Relu Șunda", "Te vom iubi mereu", "Falub lasă-ne" sau "Demisia"

 

Ulterior, galeria a scandat numele lui Marian Sarmeș și al antrenorilor albaiulieni Neluțu Popa și Adrian Himcinschi. "Am venit să fac performanță, vreau rezultate și promovarea, nu să mă fac plăcut. Poate sunt iubit mai mult la Cluj decât la Alba Iulia, îmi fac meseria și nu mă deranjează absolut deloc reacția acelor suporteri", a comentat Falub.

 

"Suporterii sunt liberi să spună ce vor, dar să nu lovească în echipă", a precizat și Marian Sarmeș, președintele Consiliului de Administrație al FC Unirea.
 

 

Sursa: Ziarul Unirea
 

22 Apr. 2009, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă