Ionuț Popa a demisionat de la Șoimii Pâncota. Noul antrenor va fi prezentat jucătorilor de Piroș: „Primul obiectiv este pregătirea meciului de la Brașov”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2016, 15:35 Actualizat: 28 Mar. 2016, 15:36 Seria 2

Despărțirea dintre Șoimii Pâncota și Ionuț Popa s-a oficializat odată cu numirea unui nou antrenor pe banca tehnică a echipei arădene. „Mister” a ieșit din scenă cu niște acuzații dure la adresa jucătorilor săi, făcându-i nesimțiți și escroci după derby-ul cu UTA pierdut cu 2-0, condiții în care era grea o continuare a colaborării între părți.

În weekend-ul ce tocmai a trecut, dar și în această dimineață, Pavel Piroș, care – de altfel – s-a învârtit în cercuri importante odată cu participarea la amicalul de gală de la Cluj, dintre România și Spania, a negociat cu mai mulți antrenori (din informațiile noastre – Constantin Schumacher, Adrian Iencsi sau Sorin Bălu), dar s-a oprit la Zsolt Muzsnay (foto mic).

„E cu mine în mașină, la ora 15:30 îl voi prezenta echipei, iar apoi va conduce primul antrenament pe terenul din Pâncota. Va fi ajutat de Călin Petrică, Cristi Irimia și Leontin Pința, cred că am făcut alegerea potrivită după plecarea lui Ionuț Popa. Obiectivul e, bineînțeles, salvarea echipei de la retrogradare în urma play-out-ului”, a explicat președintele „alb-negrilor”.

„Primul obiectiv este pregătirea meciului de la Brașov. Pe asta mă voi concentra încă de astăzi, sperând să mă familiarizez rapid și cu lotul de jucători. Sper ca și fotbaliștii să se obișnuiască rapid cu metodele mele de lucru, păstrând – totodată – ce a fost bun de la Ionuț Popa”, a declarat și Muzsnay, care – printre altele – a fost și ajutorul lui Ionuț Popa la FC Bihor, în sezonul 2003-2004.

Zsolt Muzsnay (50 de ani) e născut la Cluj, iar cariera de fotbalist și-a împărțit-o între Universitatea Cluj, FC Bihor, Steaua, Fehervar (Ungaria), Antwerp (Belgia) și din nou FC Bihor. A pregătit echipa fanion a județului Bihor în sezonul 2003-2004, a fost secundul lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj în Liga 1, iar apoi a coborât până în Liga a 4-a, la Kinder Paleu. A promovat apoi cu Luceafărul Oradea în eșalonul trei, fiind demis de la conducerea acestei echipe înainte cu o etapă de terminarea turului acestei ediții de campionat, lăsând formația pe locul secund.

CITEȘTE și declarațiile acuzatoare ale lui Popa și Piroș după meciul cu UTA și explicațiile căpitanului Issa

Șoimii Pâncota se află în acest moment pe locul 9 în Seria a II-a a Ligii 2, cu 35 de puncte acumulate în 25 de meciuri. În ultima etapă a returului sezonului regulat, Șoimii vor juca la FC Brașov. Apoi urmează play-out-ul, unde au ca obiectiv menținerea în eșalonul secund.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2016, 15:35 Actualizat: 28 Mar. 2016, 15:36 Seria 2
Pe aceeași temă