Jucătorii Pâncotei, arătați cu degetul de propria conducere după meciul cu UTA! „Sunt escroci și nesimțiți!” sau „Din minutul 20 mi-am dat seama că ceva nu este în regulă”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2016, 00:33 Campionat

Conducerea tehnică și cea administrativă a echipei Șoimii Pâncota a fost „neagră” de supărare la finalul confruntării cu UTA Bătrâna Doamnă de sâmbătă dimineață, încheiată cu o înfrângere, scor 0-2. Maniera în care jucătorii echipați în alb-negru au evoluat pe durata celor 90 de minute i-a dezamăgit profund pe Ionuț Popa și Pavel Piroș care și-au pus la zid jucătorii și au amenințat cu plecarea!

„Nu știu dacă voi mai continua aici ca antrenor, urmează să am o discuție cu președintele Piroș. Jucătorii sunt niște escroci, eu m-am luptat enorm pentru ei, iar ei și-au bătut joc de mine, de Piroș și de primar. Pur și simplu sunt nesimțiți! A fost un joc între o echipă care a vrut să joace și niște nesimțiți care nu au vrut! Nu este posibil ca echipa să cadă atât de mult după doar trei zile, iar felul în care au evoluat mă face să repet cuvântul nesimțire la maxim. Voi avea o discuție cu președintele Pavel Piroș pentru că eu nu pot să antrenez niște nesimțiți! Sunt supărat pe echipă, nu se poate să nu faci o preluare, să nu alergi, au ieșit de pe teren cu tricourile lipsite de transpirație. Ei fac preluări cu exteriorul, cu latul, nu câștigă un duel, nu aleargă, iar după zece minute se cer afară că sunt accidentați. E o nesimțire crasă ce au făcut astăzi, eu le-am oferit încredere și ei fac ce fac. Eu pe acești nesimțiți nu i-aș mai plăti defel, nu le-aș mai da niciun ban până la final!”, a fost „explozia” lui Popa, care a încheiat fulminant conferința de presă când a fost întrebat despre evoluția lui Cioară: „Mai dă-l dracului și pe Cioară și pe toți nesimțiții ăștia!”.

În meciul de sâmbătă dimineață de la Pâncota, Ionuț Popa a fost nevoit să facă în prima repriză două schimbări: Issa cu Alin Mihai în minutul 23 și Vasi cu Farcaș în minutul 31.

Pe aceeași lungime de undă a fost și Pavel Piroș, președintele grupării din Pâncota: „Nu știu ce se va întâmpla în continuare, cine va antrena luni echipa, pentru că urmează să purtăm o discuție, așa cum a spus domnul profesor Popa. Și eu sunt foarte supărat și sunt șanse mari să plec și eu acum de la Pâncota, pentru că nu se poate așa ceva. Eu din minutul 20 mi-am dat seama că ceva nu este în regulă cu echipa, că nu se joacă cum ar trebui. E și vina profesorului Popa pe undeva, pentru că mereu le-a luat apărarea jucătorilor și i-a sprijinit, iar ei ați văzut ce au făcut astăzi. Pe mine nimeni nu m-a întrebat dacă avem bani să plătim astăzi arbitrajul, dacă avem bani pentru cele trei grupe de juniori care evoluează mâine, nu sunt întrebat nimic. Jucătorii de la Pâncota știu mereu să ceară doar bani și bani, dar nu se uită ce fac pe teren. Aș fi curios de cât timp nu au mai luat bani cei de la UTA, ce se întâmplă acolo cu salariile și de ce nimeni nu spune nimic, ci își văd de joc”, a încheiat Piroș.

Astfel, președintele și antrenorul Pâncotei sunt pe punctul de a părăsi gruparea chiar înaintea începerii play-out-ului, lucru ce ar complica extrem de greu situația de la echipă, una și așa tensionată.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 27 Mar. 2016, 00:33 Campionat
Pe aceeași temă