CS Mioveni vrea să învingă Metalul pentru prima dată în acest sezon: „Va fi un meci încins, deschis oricărui rezultat”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 18:48 Seria 2
CS Mioveni vrea să învingă Metalul pentru prima dată în acest sezon:**

Galben-verzii pregătesc cu atenție meciul de la Re­șița, din weekend, unde speră să obțină toate cele trei puncte puse în joc. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în sezonul regulat, însă, atunci, am­bele partide s-au terminat la egalitate. Antrenorul Claudiu Niculescu speră ca echipa lui să se în­toar­­că astfel cu o nouă victorie din deplasare.   

– Claudiu, cum vezi meciul de la Reșița?
– Ne așteaptă un meci foarte greu. Mergem la ocupanta locului doi al clasamentului, echipă care mai are încă șanse la promovare. Va fi un meci încins, deschis oricărui rezultat. Ei vor să câștige pentru prima oară în fața noastră în acest campionat, la fel vrem și noi. O să fie un meci echilibrat. Eu sper ca noi să înscriem primii și am mare încredere că ne vom întoarce cu trei puncte din deplasarea de la Reșița.

– Moralul este altul după prima vic­torie…
– E normal… Sper ca băieții să se fi descătușat pentru că exista un blocaj din cauză că nu reușeam să marcăm și să câștigăm. Acum am câștigat la Pâncota și am mare încredere că vom face un meci bun și la Reșița și vom lua puncte.

– Parcursul din acest sezon este identic cu cel de la începutul campionatului, înfrângere, egal, egal, vic­torie…
– Să dea Dumnezeu să mergem la fel și la următoarele meciuri pentru că atunci am avut victorii și să  ne oprim cât mai departe posibil. Eu nu iau în considerare a­ceste lucruri, iar faptul că avem același parcurs este doar o coincidență, doar o întâmplare… Mi-aș dori să câștig însă toate meciurile de acum și până la finalul campiona­tului.

– În afară de Ayza, mai sunt și alte probleme de lot?
– În afară de Ayza, care este suspendat după cartonașul roșu de la Pâncota, nu mai avem probleme de lot. Toți jucătorii sunt apți pentru acest meci și pregătiți.

– Ce știi despre adversari?
– Am toate informațiile despre adversari, știu totul despre ei, dar le țin pentru mine, nu pot să dezvălui ce știu. Pot spune că au puncte foarte bune, dar, ca orice echipă, au și puncte slabe, pe care eu sper să le speculăm.

– Se vor asemăna aceste partide din play-off cu cele din sezonul regulat?
– Nu vor fi la fel! Echipele care sunt în play-off se gândesc numai la victorii, pentru că nu mai e timp de recuperat puncte, iar meciurile vor fi pe muchie de cuțit. Și Reșița își dorește să rămână acolo sus sau, de ce nu, să urce pe primul loc, și noi ne dorim să ne apropiem de primele două locuri. Este un meci deschis oricărui rezultat, dar sperăm ca noi să obținem cele trei puncte.

– Sunt greu de recuperat 10 punc­te în 10 meciuri?
– Da, sunt greu de recuperat, dar nu imposibil. Nu vreau însă să mă gândesc la acest lucru… Mă gândesc doar la meciul care urmează, iar acesta este meciul cu Reșița. După această partidă, ne vom gândi la altceva…

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 18:48 Seria 2
Pe aceeași temă