CS Mioveni vrea să fie prima echipă care câștigă la Tărlungeni: „Să ne luăm revanșa pentru tur”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 17:27 Seria 2
CS Mioveni vrea să fie prima echipă care câștigă la Tărlungeni:**

După înfrângerea de etapa trecută de pe teren propriu, scor 0-1 cu FC Olt, CS Mioveni vrea să-și recupereze punctele sâmbătă, în deplasare, la ora 11:00, la Tărlungeni, în fața echipei care producea marea surpriză a etapei 17.  

În cadrul conferinței de presă ținută la Centrul Cultural Mioveni, „secundul” Mihai Olteanu, mijlocașul Marius Galan și atacantul Mihai Vintilă au vorbit despre acest meciul de la Tărlungeni.

„Suntem în fața unei noi etape, în care noi venim după o înfrângere, iar ei după o victorie. Va fi un meci greu. După informațiile pe care le avem, ei sunt acceași echipă din tur. Chiar dacă au apărut informații că vor să se retragă, au pierdut doar doi jucători și au avut doar câteva zile în care nu s-au antrenat. În rest, dacă ne uităm, nu au pierdut acasă niciun meci până acum. Nu căutăm alibi, spunând aceste lucruri. Noi mergem la victorie, vrem să câștigăm acest meci și următoarele” a spus, citat de csmioveni.ro, antrenorul secund Mihai Olteanu.

La o confruntare dificilă se așteaptă și ceilalți doi jucători care au fost prezenți la conferința de presă: Mihai Vintilă și Marius Galan.

„Ne așteaptă un meci foarte greu în fața unei echipe omogene, care în prima etapă a câștigat cu 4-0. Important este să ne facem jocul, și dacă vom avea atitudine, vom câștiga. Vrem să ne luăm revanșa pentru tur, atunci când am pierdut nemeritat” a spus Vintilă.

„Va fi foarte greu la Tărlungeni, dar cu atitudine foarte bună vom scoate un rezultat bun. Etapa trecută pur și simplu nu ne-a ieșit jocul, dar a fost foarte dificil și din cauza gazonului, care nu a fost ce trebuia să fie. Motivație a fost și există la fiecare meci” a declarat și Galan.

Înaintea rundei a 18-a a Ligii 2, CS Mioveni ocupă locul 5 în Seria a II-a cu 24 de puncte, iar Unirea Tărlungeni e pe locul 3 cu un singur punct avans.

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 17:27 Seria 2
Pe aceeași temă