Croitoru promite altă evoluție a Chindiei în fața UTA-ei. „Nu uităm că în tur am pierdut nemeritat”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 16:11 Seria 2
Croitoru promite altă evoluție a Chindiei în fața UTA-ei.**

Chindia nu a avut față de lider la Pâncota, deși pentru orice altă formație ce ar fi evoluat sâmbătă pe terenul prost din Podgorie ar fi fost dificil, dacă nu, imposibil, să-și impună jocul. Pe asta a insistat și Nicu Croitoru conferința de presă de după meci, precizând că miercuri, contra UTA-ei, echipa sa va juca altfel.

Într-adevăr, în intermediară, „Bătrâna Doamnă” ajunge în Cetatea Chindiei, pentru o partidă importantă în „cheie” play-off. „UTA e o echipa valoroasă și bine organizată, cu siguranță va fi un alt joc, diferit față cel de la Pâncota. Noi suntem o echipă constantă din punct de vedere al primului 11 și al tacticii de joc. Ne propunem să fim mai buni de la meci la meci și încercăm să ne impunem stilul oriunde și împotriva fiecărui adversar. La fel am făcut și în tur la Arad, nu uităm că am pierdut nemeritat acel meci. Dar, o luăm de la capăt miercuri, sperând ca de data aceasta să batem UTA”, spunea Croitoru imediat după remiza albă de la Pâncota.

Deși elevii săi au încasat patru cartonașe galbene în disputa cu „șoimii”, Croitoru susține că nu are jucători indisponibili pentru meciul de peste două zile.

Chindia Târgoviște și UTA Bătrâna Doamnă sunt la egalitate de puncte, 45, înaintea meciului direct de miercuri. Gaz Metan Mediaș, cu 46 de puncte, e liderul Seriei a II-a.

Text și foto: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 21 Mar. 2016, 16:11 Seria 2
Pe aceeași temă