Croitoru: „La Vâlcea vom avea un test de maturitate”. Chindia va fi din nou însoțită de galerie în deplasare

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 15:52 Seria 2
Croitoru:

După două victorii consecutive, delegația Chindiei a plecat cu moralul ridicat la Râmnicu Vâlcea, acolo unde va întâlni, sâmbătă de la ora 11:00, formația din localitate, CSM. Meciul contează pentru etapa a patra a Ligii 2.

Antenorii Nicu Croitoru și Sică Bârdeș nu au probleme de lot, astfel că pot alinia cei mai buni jucători la confruntarea din Zăvoi. „E un joc dificil, aș spune chiar un test de maturitate, pentru că venim după două victorii importante, obținute cu echipe tari din serie. Trebuie să demonstrăm că am rămas cu picioarele pe pământ după aceste rezultate. Și Vâlcea are echipă bună, vine după o serie de trei victorii, una în cupă și două în campionat. Dacă vom reuși să rămânem concentrați, vom putea să scoatem un rezultat pozitiv”, a prefațat Nicu Croitoru partida de sâmbătă, la obișnuita conferință de presă organizată de club.

În eventualitatea unui succes la Râmnicu Vâlcea, Chindia va urca pe podiumul seriei a II-a.

Chindia va avea galerie

30 de suporteri ai Chindiei vor face deplasarea la Râmnicu Vâlcea, unii cu mașinile personale iar alții cu un microbuz. Galeria Commando Dracula a însoțit echipa în ambele deplasări din acest sezon, la Păulești în Cupă și la Mioveni în campionat.

„Fiecare punct câștigat se va dovedi important în economia clasamentului”
Nicu Croitoru, antrenor Chindia Târgoviște

„Toate meciurile vor fi grele. Sper să facem un joc bun la Vâlcea”
Cristian Cherchez, atacant Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 15:52 Seria 2
Pe aceeași temă