Ambiția lui Dragalina, armă în plus pentru Pâncota: „Am plecat dezamăgit de la Mioveni”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 18:38 Seria 2
Ambiția lui Dragalina, armă în plus pentru Pâncota:**

În afara lui Ionuț Popa, care a antrenat-o cu succes pe CS Mioveni acum câteva sezoane, și Iulian Vladu, sosit în „alb-negru” doar de trei săptămâni, un alt „șoim” va revedea multe fețe cunoscute sâmbătă dimineață în Podgorie. Dragoș Dragalina s-a transferat chiar în această iarnă de la gruparea argeșeană la Pâncota și asta pentru că: „Mi s-a dat oarecum de înțeles că voi mai prinde greu echipa în această primăvară. Am plecat puțin dezamăgit de această situație, însă, până la urmă, nu mai am cu nimeni nimic. Pe de altă parte, trebuie să recunosc că e un meci mai special pentru mine și asta pentru că am petrecut o perioadă frumoasă la Mioveni. Am și ambiție, dar aici nu cred că sunt mai special decât colegii mei. Suntem conștienți că trebuie neapărat să câștigăm acest meci pentru a părăsi o poziție în clasament ce nu ne face cinste”.

Mijlocașul de 28 de ani mai crede că și aportul lui Ionuț Popa va fi unul important. „Suntem încântați de antrenamentele lui Mister, de ideile sale despre fotbal, dar și de faptul că se implică total la club. Sigur, experiența sa și știința de a pregăti meciuri importante vor conta și ele, la fel cum au contat la Caransebeș și Timișoara. Chiar dacă am pierdut ambele meciuri, cred că ne-am mișcat bine, am stat bine în teren, am avut ocaziile noastre și, cu siguranță, am fi meritat mai mult”, a adăugat Dragalina.

În fine, fotbalistul mai crede că: „Principalul atuu al Mioveniului e forța grupului. Sunt jucători care evoluează de ani buni împreună, au un joc solid, bine legat. În schimb, nu pot spune că au prea multe individualități, luați om cu om și post cu post, nu cred că sunt mai valoroși decât noi”.

Cel mai probabil, mâine, începând cu ora 11, se vor afla față în față următoarele echipe:

Pâncota: Pașcalău – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Suciu, Issa – Gavrilescu, Dragalina, Vladu – Sălăjan.
Mioveni: O. Popescu – Calvin, Stoica, Cucui, Stan – Răuța, Honciu, Gălan – A. Popă, Nilă, Ursu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Mar. 2015, 18:38 Seria 2
Pe aceeași temă