A ales echipa Primăriei? Balaci: „Știu că sunt dorit, dar cred că nu suficient de mult”! Cîrțu: „Va fi un câștig pentru CS U”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2013, 12:44 Seria 2
A ales echipa Primăriei? Balaci:

Ora 14:33 – ProSport a inventariat opțiunile foștilor componenți ai Craiovei Maxima în ceea ce privește cele două echipe ale orașului: FC și CS Universitatea. Argumentele alegerii fiecăruia dintre ei țin de relațiile dintre ei, relațiile dintre ei și Adrian Mititelu și, de ce nu, despre posibilitățile financiare ale fiecăruia dintre ei. Mai jos sunt menționați 14 foști jucători ai Craiovei Maxima, fără regretații Costică Ștefănescu și Zoli Crișan.

FC Universitatea Craiova (patron Adrian Mititelu)

Aurică Țicleanu

CS Universitatea Craiova (Primăria)

Silviu Lung, Nicolae Negrilă, Nicolae Tilihoi, Nae Ungureanu, Ion Geolgău (cu toții sunt angajați la clubul CS Universitatea).

Indeciși

Costică Donose, Aurică Beldeanu, Grigore Ciupitu

Anti-Mititelu

Rodion Cămătaru, Sorin Cârțu, Gabi Boldici, Mircea Irimescu

Ilie Balaci a fost, până de curând, un susținător declarat al FC Universității. Zilele trecute, între fosta glorie a Craiovei Maxima și patronul Mititelu a existat un schimb dur de replici. De aici și până la „debarcarea” lui Balaci în tabăra CS Universității n-a mai fost decât un pas. Care e pe cale să se întâmple! Cum comentați situația „Minunii Blonde”?


Ora 14:00 Fostă glorie a Craiovei Maxima, Sorin Cîrțu a confirmat pentru www.liga2.ro zvonurile care-l dau pe Balaci manager general la CS Universitatea Craiova. „Am auzi că ar merge acolo. Ilie mi-a spus de Sfântul Nicolae, când ne-am văzut ultima dată, că i s-a propus să meargă acolo. E o mutare bună pentru ambele părți, în special pentru CS Universitatea Craiova”, a declarat Cîrțu pentru www.liga2.ro


UPDATE 2: Contactat telefonic de GdS, Balci a admis că au existat discuții cu oficialii CS Universității, însă nu s-a înțeles nici măcar verbal cu aceștia ca să vină la cârma clubului.

„Povești. Nu m-am înțeles cu CS Universitatea Craiova! Nu este adevărat că m-am înțeles ei. Nu știu de unde a mai apărut și asta. Știu că sunt dorit, dar cred că nu suficient de mult. Au fost discuții la un moment dat, dar de atunci nimic. Repet, nu sunt sub contract cu nimeni și probabil că nici nu voi fi prea curând. Nu vreau să mă bag în niciun proiect. Poate peste un an sau doi, dar acum în niciun caz”, a declarat Ilie Balaci.


UPDATE: Ilie Balaci a comentat știrea dimineții în exclusivitate pentru www.prosport.ro. Deși știrile dinspre CS Universitatea Craiova îl dădeau ca sigur drept noul manager general al echipei Primăriei, fostul mare internațional a negat că ar fi semnat deja, dar lasă o portiță deschisă discuțiilor cu CraiOlguța!

„Nu e adevărat că sunt managerul echipei Primăriei. Nu sunt angajat acolo, dar nu știu ce va fi peste o lună, două…nouă!”, a spus Ilie Balaci.


Ilie Balaci este noul manager general al CS Universitatea Craiova. „Minunea blondă” a acceptat într-un final oferta echipei Primăriei, liderul din Seria a II-a.

Pentru o fostă glorie a Universității, cea care aparține acum lui Adrian Mititelu, alegerea poate părea surprinzătoare. Mai ales că până în urmă cu puțin timp, Balaci a fost un factor de echilibru între cele două formații ce reprezintă fotbalul din Craiova. Idolatrizat de suporterii olteni, în general, fostul mare fotbalist ales până azi să nu aleagă public nicio tabără. În această dimineață a făcut-o: a ales să meargă în continuare alături de echipa primăriței Olguța Vasilescu.

Liga2.ro vă invită să comentăm împreună hotărârea de ultimă oră a lui Balaci!

A făcut bine sau s-a grăbit când a ales să accepte oferta CS Universității?

www.liga2.ro vă va ține la curent pe tot parcusul zilei cu reacțiile ce vor apărea pe acest subiect.

Adrian Mititelu, patron FC Universitatea Craiova, a comentat neașteptat de calm știrea dimineții. Sau, de fapt, să fi fost vorba de resemnare? „Fiecare face ce vrea, e treaba lui. N-am ce să comentez!”

VEZI ce declara Balaci despre FC U și CS U înainte de meciul direct

Articol scris de Marius Pitaru și Daniel Remeș

Marius ANGHEL 10 Dec. 2013, 12:44 Seria 2
Pe aceeași temă