Balaci: „La acest joc o să vă dați seama care este echipa pe care suporterii o iubesc”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 14:19 Seria 2
Balaci:**

Unul dintre miile de susținători ai Universității Craiova în partida de sâmbătă, cu CSU, va fi „minunea blondă”, Ilie Balaci. Olteanul a declarat că la această partidă toată lumea va realiza care este echipa iubită de suporteri. Ilie Balaci spune că Universitatea Craiova este „una singură”.

„Voi merge la acest joc și voi ține cu fosta mea echipă, adică FC Universitatea Craiova. Nu are rost să fiu fals, să mă fac că nu știu care este continuatoarea «Craiovei Maxima», că nu are rost și nici nu ține. Le place unora sau nu le pace, FC Universitatea Craiova este una singură, adică mai bine spus Universitatea Craiova este una singură, echipa cu leul pe stemă. Restul este doar cancan și nu am chef să intru în nicio polemică.” a declarat Ilie Balaci pentru fanatik.ro.

Nu stă la oficială

Fosta glorie a Universității a mai spus că nu va sta la tribuna oficială. „Nu doresc acest lucru. Pur și simplu o să mă duc să stau printre suporterii de rând, acolo unde în trecut, la meciurile Craiovei, stătea tatăl meu. Mă voi așeza pe unul dintre scaunele din sectorul care se află deasupra tunelului stadionului «Ion Oblemenco», pe unde ies echipele pe gazon. Aștept cu nerăbdare acest joc, deoarece multă lume după această partidă își va da seama, dacă mai este nevoie, cu ce echipă vor ține suporterii. La acest joc o să vă dați seama care este echipa pe care suporterii o iubesc. Mai multe nu vreau să spun, deoarece eu știu încă de pe acum ce echipă va fi aplaudată la scenă deschisă atunci când va ieși pe teren la încălzire. Însă eu vă spun doar atât: FC Universitatea Craiova.„, a mai spus Balaci pentru aceeași sursă.

Sursa: Ediție.ro

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 14:19 Seria 2
Pe aceeași temă