Lorena Balaci, după ce a descoperit cum marele Ilie Balaci era insultat de Adrian Mititelu: ”Lui tata nu i-au scris pe mormânt, ca lui Cârţu pe gard, pentru că e păzit cimitirul!”

Cosmin STAICU 20 May. 2020, 14:30 Diverse
Lorena Balaci, după ce a descoperit cum marele Ilie Balaci era insultat de Adrian Mititelu: ”Lui tata nu i-au scris pe mormânt, ca lui Cârţu pe gard, pentru că e păzit cimitirul!”

Lorena Balaci, fiica legendei fotbalului românesc şi a Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a ripostat la adresa lui Adrian Mititelu, după ce a descoperit câteva postări pe Facebook ale acestuia, în care îl desfiinţa pe „Minunea Blondă”. Comentariile în care Mititelu îl insulta pe Balaci datează de acum 3 ani şi jumătate şi au pornit de la ameninţările lui Mititelu că va scrie o carte despre blaturile pe care le-a făcut Craiova Maxima.

Lorena Balaci insinuează că aceia care au scris pe gardul casei şi pe cofetăriile lui Sorin Cârţu o fac la comanda lui Adrian Mititelu şi că nu s-ar fi dat la o parte să-i scrie şi pe mormânt lui Ilie Balaci. „Lui tata nu i-au scris pe mormânt, ca lui Cârţu pe gard, pentru că, deh, e păzit cimitirul! Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă şi la tata un graffiti pe mormânt!”, scrie fiica marelui Balaci, care a fost căsătorită cu nimeni altul decât antrenorul echipei lui Adrian Mititelu, Eugen Trică, având doi copii cu acesta.

U Craiova 1948 SA a fost promovată de FRF în Liga 2 după ce sezonul de Liga 3 a fost ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19. Echipa lui Mititelu avea 13 puncte avans față de a doua clasată, motiv pentru care s-a luat această decizie, altfel, dacă distanța era de maximum trei puncte ar fi jucat un baraj tur-retur cu Șoimii Lipova.

Ce scrie Lorena Balaci pe Facebook:

„Individul care comentează în poza de mai jos dorea să pună numele tatălui meu stadionului pe care îl construieşte… şi noi chiar ne gândeam să îi dam drept de folosinţă GRATUIT! Acest Mihai Viteazul fără sabie şi fara cal, odată descălecat în Liga 2 se simte dator să steargă pe jos cu istoria Universităţii, cu legendele ei … şi pentru ca lui tata nu puteau să îi scrie pe mormant, cum i-au scris lui Cârţu pe gard, că deh, e păzit cimitirul, a simţit ura viscerală cum îi arde venele şi a comentat pe facebook. Dă-i bice Adriane, nu te lăsa, bagă şi la tata un graffiti pe mormânt, ca tu aşa stii sa respecti legendele…Voi dacă ati fi in locul mamei mele, al surorii mele şi al meu ce aţi face?”

Mititelu: „Balaci e îmbibat în alcool de ani de zile, nu e vreun caracter”

Adrian Mititelu nu s-a sfiit la acel moment, în octombrie 2016, să lanseze mai multe jigniri la adresa lui Ilie Balaci, susţinând că este beţivan şi lipsit de caracter şi că nu a acceptat oferta lui Mihai Rotaru de la CS Universitatea Craiova numai că nu a primit suma cerută. Cum îl insulta Adrian Mititelu pe Ilie Balaci în postări pe facebook: „Să separăm fotbalistul Balaci de omul Balaci, îmbibat în alcool de ani de zile”, „Numai suma cerută a stat în calea înrolării lui la clonă. Nu-l crede vreun caracter, s-ar fi dus pe jos la Rotaru dacă i-ar fi dat cât a cerut”, „Marele Balaci a murit de mult, în prezent e o stafie cu alcoolemia mai mare decât Casa Scânteii, umblă pe ici pe colo”, scrie Mititelu pe pagina sa de facebook, într-o postare de când trăia Ilie Balaci.

Într-o conversaţie cu un fan al echipei familiei sale, Mititelu încearcă să-l convingă pe acesta că gloriile Ştiinţei sunt vinovate de „dihonia” din fotbalul craiovean.

După ce, săptămâna trecută, fani ai echipei U Craiova 1948 SA au vandalizat casa legendei Craiovei Sorin Cârțu, ieri, aceiași suporteri au vandalizat și cofetăria lui Cârțu din Craiova. Printre cei suspecți se numără și fiul lui Claudiu Niculescu, actualul antrenor al echipei CS Mioveni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fanii-echipei-lui-mititelu-au-vandalizat-casa-lui-sorin-cartu-reactia-legendei-stiintei-19132630

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/scandal-la-craiova-cofetaria-lui-sorin-cartu-a-fost-vandalizata-autorii-au-scris-pe-pereti-injuraturi-la-adresa-fostei-glorii-din-banie-video-19029746

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/uluitor-sorin-cartu-banuieste-ca-unul-dintre-cei-care-i-a-vandalizat-casa-este-fiul-lui-claudiu-niculescu-19029782

https://www.prosport.ro/video/prosport-live/sorin-cartu-tuna-dupa-ce-i-au-fost-vandalizate-proprietatile-se-fac-presiuni-pentru-a-avea-intaietate-la-stadionul-omblemenco-exclusiv-prosport-live-19030105

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/universitatea-craiova-ia-atitudine-dupa-ce-lui-sorin-cartu-i-au-fost-vandalizate-casa-si-proprietatile-cine-nu-si-respecta-trecutul-nu-merita-sa-aiba-viitor-19030155

Cosmin STAICU 20 May. 2020, 14:30 Diverse
Pe aceeași temă