Mulțescu a lăudat Brăila după meciul cu CS U Craiova. „A fost o surpriză plăcută, a controlat jocul în repriza a doua. S-a văzut că este o echipă lucrată”

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 12:26 Cupa
Mulțescu a lăudat Brăila după meciul cu CS U Craiova.**

Dacia Unirea Brăila a început cu stângul meciul din optimile de finală ale Cupei României, fiind condusă de CS U Craiova încă din minutul 7. Jucătorii lui Alin Pânzaru au alegat apoi după egalare, au controlat jocul în unele momente, însă nu au putut înscrie la capătul ocaziilor create la poarta lui Calancea. În ultimul minut de prelungiri au mai încasat un gol, astfel că au pierdut cu 2-0 meciul cu Universitatea și s-au oprit în optimi în această ediție a Cupei.

La finalul jocului, antrenorul Craiovei, Gheorghe Mulțescu, a declarat că brăilenii au jucat surprinzător de bine, lăudând munca pe care o face Alin Pânzaru la Dacia Unirea. „A fost foarte greu meciul. Ne-am confruntat cu probleme de sănătate, înainte de partidă, cinci jucători s-au îmbolnăvit și a trebuit să-i înlocuim cu fotbaliști care nu au prea evoluat, tineri de la echipa a doua și automat omogenitatea a suferit, construcția la fel. Totuși am început bine jocul, am și înscris și am avut o perioadă bună, cu multe ocazii și puteam să ne desprindem încă din prima repriză. În repriza a doua, la cârma jocului au venit cei din Brăila, au avut o construcție bună, au irosit câteva situații de a marca și felicit antrenorul pentru că s-a văzut că este o echipă lucrată. Una peste alta, am avut obiectiv calificarea, am marcat, am conservat rezultatul și e bine că ne-am calificat. Fiecare joc e important. Și acesta a fost, pentru că era eliminator și trebuia să ne calificăm.”, a descris Mulțescu meciul cu Brăila.

Și căpitanul Universității, Bogdan Vătăjelu a avut cuvinte de laudă pentru Dacia Unirea: „Sunt foarte mulțumit de rezultat, pentru că am obținut calificarea în sferturi și a fost un meci destul de greu, cu o echipă bună a Ligii a II-a. Nici terenul nu a fost extaordinar și ne bucurăm că am obținut calificarea. Ne-au lipsit foarte mult Zlatinski, Popov, Băluță, Dumitraș.”

CS Universitatea Craiova a câștigat, scor 2-0, meciul disputat cu Dacia Unirea Brăila, la Buzău, în optimile de finală ale Cupei României. Olivian Surugiu (7′) și Robert Petre (90+3′) au marcat pentru formația olteană care s-a calificat astfel în sferturile competiției.

CITEȘTE și CRONICA meciului de la Buzău, cât și reacția lui Alin Pânzaru despre ratarea calificării în sferturi

Marius ANGHEL 14 Dec. 2016, 12:26 Cupa
Pe aceeași temă