Ziua porților deschise la Săftica! Suporterii au asistat la antrenamentul echipei Dinamo înainte de primul meci din 2023 și au avut un mesaj pentru jucători | FOTO și VIDEO

La câteva ore după ce s-a vândut Dinamo, suporterii i-au vizitat pe jucători la antrenament, la Săftica, și au stat de vorbă în contextul meciurilor următoare din Liga 2, decisive pentru accederea în play-off-ul de promovare.

Ziua porților deschise la Săftica! Suporterii au asistat la antrenamentul lui Dinamo și au avut un mesaj pentru jucători

Pentru Dinamo urmează meciul cu Unirea Constanța, programat luni, 27 februarie, de la ora 17:00, în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga 2, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Imediat după ce s-a terminat antrenamentul de sâmbătă, început în jurul orei 11:30, Ovidiu Burcă și-a dat ok-ul și suporterii și-au făcut apariția.

Cu două zile înaintea acestei partide, suporterii au mers la Săftica să discute cu jucătorii. Aceștia au salutat stafful și pe elevii lui Ovidiu Burcă, apoi s-au strâns într-un cerc.

Dinamoviștii au ținut să le transmită jucătorilor că vor fi alături de ei în continuare, chiar și pe stadionul ”Arcul de Triumf” și că vor încerca să facă eforturi și pentru a le fi alături și în deplasări.

”Suntem acolo, pe «Arcul de Triumf», facem eforturi să venim și la Sibiu. Aveți meciuri la mâna voastră. Vremuri grele, sper să se concretizeze alte condiții, pe toate planurile. Nici noi nu putem susține continuu echipa. Ne pare rău că nu am putut oferi condiții mai bune”, a fost mesajul suporterilor.

”Băieții sunt mândri că poartă tricoul lui Dinamo. Suntem optimiști și sper să vă facem fericiți”, a transmis și Ovidiu Burcă.

Tot evenimentul a avut loc într-un ton pozitiv. După discuțiile avute, suporterii și jucătorii au cântat împreună. De la această întâlnire a lipsit chiar liderul suporterilor dinamoviști, Elias Bucurică.

S-a vândut Dinamo

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, clubul Dinamo a fost vândut către firma Red&White. Dorin Șerdean a vândut acțiunile sale, majoritare, dar și suporterii au renunțat la o parte din acțiuni. Compania Red&White deține acum aproximativ 81 la sută dintre acțiunile clubului Dinamo.

”Nu pot să confirm sau să spun mai multe pe marginea acestui subiect. Am semnat un acord de confidențialitate. E tot ce pot să spun în acest moment”, a fost prima reacție a lui Dorin Șerdean, pentru ProSport.

”Am o clauză de confidențialitate, nu pot să comentez nimic. Când va fi ceva oficial, vom comunica”, a spus, inițial, și Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

Dinamo a publicat apoi un comunicat prin care a anunțat mutare.

”E o povară, pentru că nu e ușor să ai un club ca Dinamo, sunt multe responsabilități. Însuși numele e foarte mare, e un brand și până la urmă toate acestea formează o povară. De-a lungul timpului, oameni care au avut succes în afaceri au avut momente mai puțin fericite la Dinamo”, a spus, ulterior, Dorin Șerdean, la DigiSport.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-dupa-ce-si-a-vandut-pachetul-de-actiuni-de-la-dinamo-mie-imi-da-cu-virgula-o-sa-vedem-cum-s-au-facut-aceste-datorii-si-cine-le-a-facut-19261274

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-ascunde-in-spatele-vanzarii-actiunilor-lui-dinamo-va-fi-clubul-o-forta-financiara-sau-e-doar-o-strategie-disperata-pentru-a-pacali-creditorii-grupul-one-dezminte-oficial-orice-implicare-excl-19261184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-poli-iasi-poate-egala-liderul-steaua-fk-miercurea-ciuc-tinteste-sa-urce-pe-loc-de-play-off-19261178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-are-un-nou-actionar-majoritar-si-anunta-ceea-ce-urmeaza-un-fost-rapidist-e-noul-conducator-al-clubului-19261124

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-badea-a-intermediat-vanzarea-clubului-dinamo-imagini-exclusive-de-la-negocierile-purtate-de-dorin-serdean-cu-redwhite-exclusiv-19261100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sondajul-ddb-din-toiul-noptii-care-anunta-posibila-vanzare-a-lui-dinamo-foto-cu-cei-care-poarta-negocieri-secrete-cu-dorin-serdean-azi-pare-a-fi-ziua-decisiva-exclusiv-19261006

Pe aceeași temă