Dorin Șerdean, după ce și-a vândut pachetul de acțiuni de la Dinamo: ”Mie îmi dă cu virgulă. O să vedem cum s-au făcut aceste datorii și cine le-a făcut”

Răzvan LUNGA 25 Feb. 2023, 14:43 Liga 2
Dorin Șerdean, după ce și-a vândut pachetul de acțiuni de la Dinamo: ”Mie îmi dă cu virgulă. O să vedem cum s-au făcut aceste datorii și cine le-a făcut”

Dorin Șerdean a vândut pachetul de acțiuni pe care îl deținea la Dinamo prin intermediul firmei sale, Lotus Perfect Product SRL (72,7758 la sută), iar clubul a ajuns să aibă un nou acționariat majoritar.

Prima reacție a lui Dorin Șerdean după ce a vândut acțiunile de la Dinamo

Compania Red&White 2022 Management deține 80,7758 la sută din acțiuni începând din data de 24 februarie 2023, după ce a luat și cele 8 la sută ale Asociației ”Peluza Cătălin Hîldan”. Clubul are datorii în valoare de 9,5 milioane de euro, însă se speră la reducerea lor la circa 3,5 milioane de euro.

Dorin Șerdean a spus că o să se afle adevăratele motive pentru care Dinamo a ajuns să aibă atât de multe datorii.

Fostul acționar majoritar din acte al clubului bucureștean se bucură că a ieșit din această ”poveste”, cu toate că avea ocazia să o facă mult mai devreme, însă nu a dorit asta, în ciuda presiunilor puse de suporteri.

”E o povară, pentru că nu e ușor să ai un club ca Dinamo, sunt multe responsabilități. Însuși numele e foarte mare, e un brand și până la urmă toate acestea formează o povară. De-a lungul timpului, oameni care au avut succes în afaceri au avut momente mai puțin fericite la Dinamo.

Sportul are o componentă pe care nu poți să o controlezi. Dacă m-aș fi lăsat doborât de toate acele lucruri făcute cu rea-voință, aș fi ieșit din povestea asta. Faptul că am rămas dovedește că sunt cu adevărat dinamovist. Am luptat pentru a recupera adevărul și o să vedeți că adevărul va ieși în totalitate la iveală în viitorul apropiat.

Sunt niște lucruri care se vor vedea exact. Nimeni nu știe ce datorii sunt, cum s-au creat. În noiembrie 2021, instanța a stabilit insolvența lui Dinamo, cu datorii de 4,5 milioane de euro. Dacă poți să ajungi la 10 milioane de euro după un an, să îmi explice cineva cum e posibil.

Eu stau bine cu matematica! Mă ajută profesia și pasiunea pentru cifre, dar mie îmi dă cu virgulă. O să vedem cum s-au făcut aceste datorii și cine le-a făcut. Să știți că acești oameni au făcut lucruri deosebite, le doresc succes și pentru Dinamo sper să fie un viitor foarte frumos”, a spus Șerdean la DigiSport.

La începutul anului, Vlad Iacob anunța public faptul că Dinamo are nevoie până la data de 30 aprilie de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a continua să funcționeze și să obțină licența pentru sezonul viitor, de Liga 2, respectiv prima ligă, în cazul în care va promova.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-ascunde-in-spatele-vanzarii-actiunilor-lui-dinamo-va-fi-clubul-o-forta-financiara-sau-e-doar-o-strategie-disperata-pentru-a-pacali-creditorii-grupul-one-dezminte-oficial-orice-implicare-excl-19261184

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dinamo-are-un-nou-actionar-majoritar-si-anunta-ceea-ce-urmeaza-un-fost-rapidist-e-noul-conducator-al-clubului-19261124

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-badea-a-intermediat-vanzarea-clubului-dinamo-imagini-exclusive-de-la-negocierile-purtate-de-dorin-serdean-cu-redwhite-exclusiv-19261100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sondajul-ddb-din-toiul-noptii-care-anunta-posibila-vanzare-a-lui-dinamo-foto-cu-cei-care-poarta-negocieri-secrete-cu-dorin-serdean-azi-pare-a-fi-ziua-decisiva-exclusiv-19261006

Răzvan LUNGA 25 Feb. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă