Viorel Tudose s-a săturat să fie dus cu vorba și are o condiție pentru a mai băga bani în CFC Argeș: ”Acționar majoritar sau, gata, mă retrag. Nu mai accept vrăjeli, să conducă alții pe banii mei”

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 08 Mar. 2024, 21:24 Liga 2
Viorel Tudose s-a săturat să fie dus cu vorba și are o condiție pentru a mai băga bani în CFC Argeș: ”Acționar majoritar sau, gata, mă retrag. Nu mai accept vrăjeli, să conducă alții pe banii mei”

Viorel Tudose, principalul sponsor al Campionii FC Argeș, a avut un mesaj ferm pentru primarul Piteștiului Cristian Gentea, reprezentant membru fondator al clubului pe care îl conduce.

Prin intermediul ProSport, omul de afaceri buzoian a anunțat că nu o va mai sprijini pe echipa argeșeană cu niciun leu până când nu va deveni acționar majoritar!

Din spusele lui Tudose, dacă implicarea sa financiară se va stopa, clubul retrogradat în vară din prima ligă și aflat acum abia pe locul 15 în Liga 2 va ajunge în pragul falimentului.

Viorel Tudose vrea să fie acționar majoritar la Campionii FC Argeș 

Înaintea meciului cu Covinul, Eugen Neagoe a avut un mesaj dur îndreptat spre conducerea clubului unde este antrenor principal, dar și către autorități. A afirmat că echipa se află în această situație rușinoasă din cauza instabilității financiare. De multe ori, elevii săi, din spusele lui ”Geană”, nu au unde să se antreneze!

”Suntem ca o echipă părăsită. De o lună de zile nu a trecut nimeni pe la noi. Nu a trecut cineva din conducere pe la antrenamente, să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm, în afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi și au tot respectul din partea mea. Ei vin zilnic să ne vadă la antrenament, dar în rest nu vine nimeni. Suntem, practic, singuri. Nu putem așa și avem pretenții de promovare”, spunea, printre altele, Eugen Neagoe.

Auzind cele declarate de Neagoe, Viorel Tudose nu a negat cele spuse de antrenor, doar că a ținut să precizeze public de ce a oprit finanțarea către CFC Argeș. Omul de afaceri susține că a virat în permanență sume importante în conturile clubului din Trivale, fără ca primarul Cristian Gentea să respecte promisiunea pe care i-a înaintat-o, aceea de a deveni acționarul majoritar.

Cum edilul nu și-a respectat angajamentul, Viorel Tudose a anunțat că nu o va mai ajuta pe CFC Argeș cu niciun leu. În ciuda faptului că în ultimele trei săptămâni a făcut un nou rând de plăți pentru ca echipa să-și continue activitatea.

”Situația nu că e dramatică, din acest moment va deveni extrem de dramatică, iar eu, Viorel Tudose, am un mesaj pentru toată lumea. Îl înțeleg perfect pe Eugen Neagoe, îi înteleg supărarea, dar eu am avut o discuție bărbătească cu el și i-am spus în față ceea ce vă voi spune și vouă acum. Din acest moment, dacă nu mi se va oferi posibilitatea să devin acționar majoritar, gata, mă retrag. Pe banii mei nu mai doresc să conducă alții clubul. Am discutat și cu domnul primar, dar m-am săturat să tot fiu dus cu vorba.

Mi s-a promis că voi deveni acționar majoritar, dar uitați că tot nu devin acționar majoritar. Eu doresc să devin acționar majoritar, deoarece vreau să am ultimul cuvânt de decizie. Vreau să îmi aduc echipa mea de lucru și vreau să pun un președinte de club. Însă, gata, mi-a ajuns. Întrebați în club ce a făcut Viorel Tudose pentru FC Argeș în ultimele trei săptămâni. Dar, gata, nu mai accept vrăjeli, iar eu mă retrag și nu mai dau una de un leu ca să conducă alții pe banii mei.

De mine se scriu tot felul de prostii, dar de faptul că Viorel Tudose a salvat situația de la FC Argeș în ultimele trei săptămâni nu mai spune nimeni din club nimic. Uitați unde am ajuns dacă nu mi dă puterea de decizie în club. În loc să ne batem pentru promovarea in SuperLigă ne-am trezit că ne vom bate pentru salvarea de la retrogradarea în Liga 3, iar eu, Tudose, nu am nicio vină.

Neagoe are dreptate, dar eu i-am explicat clar în față din ce motiv vreau să mă retrag. L-am sfatuit să rămână pe loc, deoarece el are contract cu FC Argeș”, a spus Viorel Tudose pentru ProSport.

Aproximativ 2 milioane de euro a investit Viorel Tudose la CFC Argeș în ultimii trei ani!

ProSport a aflat că Viorel Tudose a investit în ultimii trei ani la CFC Argeș aproximativ 2 milioane de euro. În ultimele trei săptămâni, afaceristul originar din Râmnicu Sărat ar fi scos 500 de mii de euro din buzunar pentru a se efectua de urgență niște plăți restante la club!

Campionii FC Argeș are ca membri fondatori Consiliul Local al Municipiului Pitești, SC Apă Canal 2000 SA și SC Salubritate 2000 SA, acestea două din urmă fiind societăți comerciale aflate în subordinea primăriei. La finalul lunii ianuarie 2024, CFC Argeș a anunțat doi noi membri în conducerea sa din parte celor două societăți.

  • CFC Argeș ocupă locul 15 în Liga 2 după 17 etape, cu 21 de puncte acumulate, la fel ca CSM Slatina (locul 16). Echipa piteșteană nu mai are nicio șansă la play-off, iar față de ultima poziție retrogradabilă, 17, ocupată de CS Tunari, are șae puncte în plus.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-crede-ca-echipele-fara-drept-de-promovare-nu-trebuie-sa-faca-parte-din-play-off-19301882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-a-rabufnit-conducerea-ca-si-inexistenta-la-cfc-arges-19301839

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-are-cuvinte-de-lauda-pentru-cfc-arges-inaintea-meciului-cu-corvinul-19301838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-corvinul-hunedoara-cfc-arges-prefatata-de-eugen-neagoe-19301836

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sponsorul-viorel-tudose-ameninta-iar-ca-pleaca-de-la-campionii-fc-arges-19301076

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-schimbari-in-conducerea-clubului-campionii-fc-arges-19298399

Daniel VLAD, Marius ANGHEL 08 Mar. 2024, 21:24 Liga 2
Pe aceeași temă