Plecarea, partea a treia. Viorel Tudose amenință iar că se retrage de la CFC Argeș, după reacția primarului: ”În ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie”

Andrei PASCU 27 Feb. 2024, 17:11 Liga 2
Plecarea, partea a treia. Viorel Tudose amenință iar că se retrage de la CFC Argeș, după reacția primarului: ”În ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie”

Viorel Tudose, principalul sponsor al CFC Argeș, susține, din nou, că este la un pas să își retragă sprijinul financiar, să plece! Anunțul? Pentru că echipa din Pitești nu va deveni societate pe acțiuni, așa cum își dorește.

Omul de afaceri afirmă că vrea schimbarea structurii clubului, într-un S.A., dar primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis că sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple. Dezamăgit de veste, Tudose este dispus să plece de la echipă chiar și înainte de finalul sezonului de Liga 2.

Sponsorul Viorel Tudose amenință iar că pleacă de la Campionii FC Argeș

Campionii FC Argeș a început sezonul cu mari planuri, să termine pe primele două locuri în Liga 2 și să revină în SuperLiga României, de unde a retrogradat în vară, după trei ani petrecuți în prima divizie. După 16 etape, echipa ocupă locul 16 din 20, cu 18 puncte.

Și din acest motiv au început să apară disensiuni în club, iar reacția lui Viorel Tudose, referitor la plecare, nu este prima. El a mai declarat și la finalul anului trecut că intenționează să părăsească CFC Argeș, iar la acel moment se vorbea despre jocuri de culise în interiorul clubului, prin care se cerea îndepărtarea lui Eugen Neagoe.

Apoi, la început de 2024, Tudose afirma că intenționează să plece din cauza unor decizii luate de anumite persoane din conducere, pentru ca acum să facă același lucru, dar pentru că își dorește ca echipa să se transforme într-un S.A..

A spus domnul primar şi câţi bani am băgat la echipă? Vreau să vă spun că în ultimele luni, clubul a supravieţuit datorită mie. Eu am mai spus, îmi doresc performanţă la FC Argeş, iar o societate pe acţiuni înseamnă şi transparenţă.

În aceste condiţii, în vară sau chiar la începutul lunii martie îmi voi retrage sprijinul financiar şi voi pleca. Aşa cum am mai spus, nu am venit la FC Argeş decât împins de la spate de iubirea faţă de acest club, de care m-am îndrăgostit de la 4 ani. Nu am nevoie de niciun fel de câştig”, a Viorel Tudose pentru Ziar Top de Argeș.

S-a vrut play-off-ul, dar Campionii FC Argeș e în zona roșie în Liga 2

Oricum, și din cauza contextului sportiv, cu clasare modestă în Liga 2, CFC Argeș a renunțat la cantonamentul pe care voia să îl organizeze în afara României, în perioada de pregătire de iarnă. Situația din clasament accentuează și aceste stări de tensiune, acum fiind neînțelegeri între Viorel Tudose și primarul Cristian Gentea.

Pe locul 16 în Liga 2 se află Campionii FC Argeș, cu 18 puncte, cu un punct sub locul 15, Metaloglobus. Este cu cinci puncte peste locul 17, Unirea Dej, iar în prima rundă din 2024 a pierdut în deplasarea de la Miercurea Ciuc, scor 1-2.

Următoarea partidă, din etapa a 17-a a sezonului regular din Liga 2, va avea loc în deplasare pentru CFC Argeș, contra Corvinul Hunedoara.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-incaseaza-unirea-slobozia-din-sponsorizari-private-19301067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-schimbat-locatia-meciului-cu-cs-mioveni-19301066

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-l-a-prezentat-pe-brazilianul-francisco-anderson-19301045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-robert-ilyes-dupa-fk-miercurea-ciuc-cfc-arges-2-1-19301041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-corvinul-hunedoara-si-unirea-slobozia-sunt-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-19300977

Andrei PASCU 27 Feb. 2024, 17:11 Liga 2
Pe aceeași temă