Jucătorii pe care Claudiu Niculescu i-a avut la dispoziție la primul antrenament din 2021. ”Absenții” Concordiei Chiajna despre care clubul nu spune nimic

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 11:28 Liga 2

Claudiu Niculescu a sunat adunarea la Concordia Chiajna pentru prima dată în 2021 în ziua de 11 ianuarie, iar la primul antrenament a avut 26 de jucători la dispoziție.

Singura noutate din acest moment la capitolul veniri este Bogdan Manole, fundaș care ultima dată a jucat la Rapid, iar clubul anunță că un singur jucător a lipsit, fundașul Alexandru Stănică, fiindcă este accidentat. În plus, la reunire a fost prezent și fundașul Florin Borța, pe care U Craiova, clubul de care aparține, voia să-l împrumute la Campionii FC Argeș.

Lipsesc șapte jucători dintre lotul care a încheiat meciurile din 2020

Din lotul care a încheiat meciurile oficiale în 2020 lipsesc însă mai mulți jucători, despre care Concordia nu a precizat nimic. Nu mai puțin de șapte fotbaliști, utilizați mai mult sau mai puțin în prima parte a sezonului nu se mai află sub comanda lui Claudiu Niculescu, noul antrenor.

Este vorba despre Bogdan Vișan (fundaș, 19 ani, 7 meciuri și 1 gol), Alexandru Atomei (mijlocaș, 17 ani, 6 meciuri), Daniel Cîrjan (mijlocaș, 23 de ani, 1 meci), Stelian Cucu (mijlocaș, 31 de ani, 7 meciuri), Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani, 6 meciuri), Karim Safsaf (mijlocaș, 26 de ani, 6 meciuri) și Philippe Nsiah (atacant, 26 de ani, 10 meciuri și 1 gol).

La primul antrenament din 2021 al Concordiei Chiajna au participat următorii jucători: Dan Isvoranu, Cezar Lungu, Alexandru Costache, Thomas Chesneau (portari), Cătălin Oanea, Christos Intzidis, Florin Borța, Cătălin Alexe, Nicușor Fota, Andrei Marc, Alexandru Cherecheș, Bogdan Manole (fundași), Ionuț Biceanu, Costin Ciucureanu, Alexandru Lazăr, Marius Dumitru, Lucian Ion, Marian Mihalcea, Diogo Rosado, Bogdan Piper, Robert Ivan (mijlocași), Andrei Hergheligiu, Azdren Llullaku, Sergiu Arnăutu, Ionuț Constantin și Eugen Nica (atacanți).

A lipsit Alexandru Stănică accidentat.

Concordia are programate cinci meciuri amicale

Concordia Chiajna mai anunță că a stabilit cinci meciuri amicale pentru perioada de iarnă, însă nu precizează nimic despre programul de pregătire, ca de exemplu dacă merge în vreun cantonament sau se va pregăti doar la baza proprie până la reluarea campionatului, preconizată pentru 20 februarie.

Amicalele pe care le va juca echipa din Chiajna: CS Tunari (29 ianuarie), Unirea Slobozia (3 februarie), Viitorul Constanța 2 (6 februarie), Progresul Spartac (10 februarie) și Metaloglobus București (13 februarie).

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-claudiu-niculescu-a-dat-start-pregatirii-la-concordia-chiajna-antrenorul-explica-motivele-care-l-au-facut-sa-preia-echipa-ilfoveana-si-obiectivul-din-acest-sezon-si-urmatoarea-editie-a-lig-19164432

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-un-fost-rapidit-primul-transfer-facut-de-concordia-chiajna-in-2021-lfovenii-si-au-stabilit-si-cinci-adversari-pentru-meciurile-amicale-19164456

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-claudiu-niculescu-este-noul-antrenor-al-echipei-concordia-chiajna-19164126

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 11:28 Liga 2
Pe aceeași temă