Flavius Stoican a stabilit programul amicalelor, dar și lista de achiziții la Viitorul Pandurii. Echipa gorjeană va efectua cantonamentul la Sânmartin

Mircea OGLINDOIU 10 Jan. 2021, 15:32 Liga 2
Flavius Stoican a stabilit programul amicalelor, dar și lista de achiziții la Viitorul Pandurii. Echipa gorjeană va efectua cantonamentul la Sânmartin

După mai bine de o lună de vacanță, jucătorii ocupantei locului secund din Liga 2, Viitorul Pandurii, vor reveni în această după-amiază la Târgu Jiu, iar mâine dimineață vor efectua vizita medicală și testele RT-PCR necesare reluării antrenamentelor.

Antrenorul Flavius Stoican și-a propus pentru sfârșitul săptămânii și un prim amical, adversarul ales fiind Minerul Costești (Liga 3). Testul se va disputa doar în cazul în care vâlcenii din Liga 3 nu vor avea cazuri de COVID-19 la nivelul lotului.

La 18 ianuarie, echipa gorjeană din Liga 2 va pleca în cantonament la Sânmartin (Bihor), unde se va pregăti până la sfârșitul lunii. În acest interval, Stoican și-a propus patru amicale, primul urmând să aibă loc în data de 22 ianuarie, ASU Politehnica Timișoara, Luceafărul Oradea și Minaur Baia Mare fiind adversarele stabilite deja.

Flavius Stoican e cu gândul la meciul din optimile Cupei României

După revenirea la Târgu Jiu, Viitorul Pandurii va mai disputa un test, pe 6 februarie, cu CSM Slatina, iar în jurul datei de 10 februarie va juca în optimile Cupei României. FRF încă n-a efectuat tragerea la sorți, iar Stoican și-ar dori un adversar de eșalon secund.

În jurul datei de 20 februarie, în prima etapă din Liga 2 programată să se dispute în 2021, Viitorul Pandurii va întâlni Universitatea Cluj, pe propriul teren.

”În această seară, ne vom revedea la Târgu Jiu. Mâine dimineață facem primele analize, iar sâmbătă vrem să facem un amical cu Minerul Costești. Cel mai probabil, vom juca pe terenul de antrenament de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu. În funcție de vreme, vedem dacă putem juca pe cel de iarbă, dacă nu vom juca acest amical pe terenul sintetic. Avem mai multe amicale până la meciul din Cupa României, care e cel mai important, fiind primul oficial. Sincer, mi-aș dori o echipă de eșalon secund în această fază, dar și dacă vom juca cu una de Liga 1, vom face tot posibilul să ne calificăm în sferturi. Indiferent cu cine vom juca, trebuie să avem atitudine, fiindcă apoi ne așteaptă 6 jocuri importante din sezonul regular din Liga 2. Suntem pe locul secund și vrem să intrăm în play-off”, a declarat antrenorul originar din Mehedinți, Flavius Stoican, pentru Liga2.ro.

Flavius Stoican își dorește mai mulți jucători de la Turris Oltul, pe unul dintre ei deja convingându-l să semneze contractul cu trupa gorjeană. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Viitorul Pandurii vrea patru jucători de la Turris Oltul

La capitonul achiziții, Viitorul Pandurii s-a înțeles deja cu fundașul Cătălin Pîrvulescu (29 de ani), de la Turris Oltul Turnu Măgurele.

De la gruparea din Teleorman, unde planează încă incertitudinile în privința continuării în Liga 2, echipa gorjeană îi mai vrea pe Alin Buleică, Alin Țegle și Ionuț Cionac, jucători cu care se află deja în discuții avansate.

Momentan, de la Viitorul Pandurii n-a plecat niciun jucător, dar Flavius Stoican ar vrea ca cei care au evoluat mai puțin în prima parte a campionatului să fie trimiși la o echipă unde să joace constant. Cel mai probabil, la Luceafărul Oradea, club de Liga 3 controlat tot de omul de afaceri Nicolae Sarcină, cel care susține și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Viitorul Pandurii are doar doi jucători originari din Târgu Jiu: Andrei Dragu și Marius Cioiu. Ambii se află în ultimele șase luni de contract. Foto: Turris Oltul Turnu Măgurele

Programul amicalelor pentru Viitorul Pandurii:

16 ianuarie: Minerul Costești
22 ianuarie: adversar nestabilit
26 ianuarie: ASU Politehnica Timișoara
30 ianuarie: Minaur Baia Mare / Unirea Dej
31 ianuarie: Luceafărul Oradea
6 februarie: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-catalin-pirvulescu-primul-transfer-pentru-play-off-facut-de-viitorul-pandurii-m-am-dus-cu-gandul-sa-promovam-19163737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-a-gasit-varianta-perfecta-si-stie-cum-sa-mentina-viitorul-pandurii-in-topul-ligii-a-2-a-antrenorul-porneste-increzator-in-nou-an-vom-arata-ca-nu-e-o-intamplare-locul-ocupat-19163431

Mircea OGLINDOIU 10 Jan. 2021, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă