Viitorul Pandurii continuă să rezilieze contracte și a rămas fără unul din portari. Nicușor Grecu a plecat, dar și-a găsit repede o nouă echipă

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2023, 15:07 Liga 2
Viitorul Pandurii continuă să rezilieze contracte și a rămas fără unul din portari. Nicușor Grecu a plecat, dar și-a găsit repede o nouă echipă

Viitorul Pandurii continuă să piardă și să se despartă de jucători, iar portarul Nicușor Grecu, în vârstă de 30 de ani, a părăsit și el formația gorjeană, aflată într-o schimbare importantă în această iarnă, atât la nivelul lotului, cât și la nivelul staffului tehnic.

Viitorul Pandurii mai consemnează o plecare, portarul Nicușor Grecu

Grecu, venit în septembrie 2022 la Viitorul Pandurii, după ce termina aventura de la Unirea Constanța, a fost anunțat ca nouă achiziție a formației Vedița Colonești, ultimul loc, 10, în Seria 6 din Liga 3. Grecu, portar cu experiență, de 1.96 m, nu a apucat să evolueze pentru Viitorul Pandurii în prima parte a sezonului.

Referitor la cluburile pe la care a mai jucat, noua achiziție a formației din divizia a treia a mai evoluat pentru CSMS Iași, SC Oțelul, Universitatea Cluj, Campionii FC Argeș sau CSM Slatina.

Nicușor Grecu, fără meci la Viitorul Pandurii din septembrie și până acum

Clubul din Gorj nu a anunțat nimic în privința plecării lui Nicușor Grecu, așa cum a procedat și în cazul altor jucători care nu mai continuă sau nu vor mai continua. În categorie intră căpitanul Florin Răsdan, care a semnat deja cu CSM Slatina și va ajunge la gruparea olteană din vară, în timp ce Paul Mitrică a semnat cu CS Tunari, unde a și fost prezentat.

În plus, e doar o chestiune de timp până când Viitorul Pandurii va numi un nou antrenor, contractul cu Florin Stîngă urmând să fie reziliat. La cum arată lucrurile, noul ”principal” va fi Călin Cojocaru.

Viitorul Pandurii, locul 13 în Liga 2

Viitorul Pandurii e pe locul 13 în Liga 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu poziția a 12-a, CS Comunal Șelimbăr, și la două puncte peste poziția a 14-a, CSC Dumbrăvița. În ultima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Viitorul Pandurii a trecut cu 3-1 de Ripensia.

Viitorul Pandurii a terminat anul trecut într-o notă pozitivă, reușind să câștige ultimele două etape din Liga 2, a 15-a și a 16-a, 2-1 cu Minaur Baia Mare și 3-1 cu Ripensia. La acel moment venea, ce-i drept, după două eșecuri la rând, 1-3 cu Gloria Buzău și 0-4 cu Unirea Slobozia.

În 2023, Viitorul Pandurii le va mai întâlni pe Metaloglobus (în deplasare), CSM Slatina (pe teren propriu) și pe FK Miercurea Ciuc (în deplasare).

Foto: Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 20 Jan. 2023, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă