Viitorul Pandurii, în negocieri pentru numirea noului antrenor! Trei nume sunt în atenția gorjenilor, după ce Mario Găman de la rivala Pandurii a refuzat oferta

Andrei PASCU 10 Nov. 2021, 19:37 Liga 2
Viitorul Pandurii, în negocieri pentru numirea noului antrenor! Trei nume sunt în atenția gorjenilor, după ce Mario Găman de la rivala Pandurii a refuzat oferta

Viitorul Pandurii este în căutarea unui nou antrenor, după ce Eugen Trică a părăsit echipa pentru a da curs propunerii de la U Craiova 1948 SA. Gorjenii au mai multe ținte și chiar au demarat negocierile. În calcule sunt luați și doi antrenori aflați sub contracte acum, în Liga 3.

Mario Găman și Adrian Dulcea, antrenorii aflați sub contracte și doriți de Viitorul Pandurii 

Pe lista conducerii grupării din Târgu Jiu se află Adrian Dulcea (42 de ani), sub contract cu Unirea Bascov, dar și un nume surprinzător, Mario Găman (36 de ani, foto articol), care nu în urmă cu mult timp a ajuns la Pandurii, rivala de oraș a Viitorului Pandurii.

Sunt informații că Mario Găman a spus pas propunerii și că va rămâne la Pandurii, pe care vrea să o promoveze în Liga 2. Nu este prima dată când Viitorul Pandurii încearcă aducerea lui Găman. Și înainte de venirea lui Eugen Trică a fost luat în calcul, dar nici atunci nu s-a căzut la un acord. Respectivele discuții au fost recunoscute chiar de Găman

”Rămâne de văzut cine va fi noul tehnician, dacă va veni Adi Dulcea sau se vor reorienta spre un alt antrenor cei de la club. Din informaţiile venite pe surse a fost ofertat de ACS Viitorul chiar şi Mario Găman să preia echipa însă acesta a răspuns diplomat, în stilul lui, că are treabă la Pandurii acum şi încearcă să promoveze în Liga 2, deşi este absolut infernal programul”, potrivit emisiunii Sportul Gorjean, citată de Pandurul.

Cristian Dulca și Cristian Lupuț sunt în atenția Viitorului Pandurii 

Conducerea formației din Liga 2 mai are alte două nume de antrenori pe listă, conform sursei amintite: Cristian Dulca (49 de ani, foto articol), dar și, surpriză, fostul ei ”principal”, anterior lui Trică, Cristian Lupuț (44 de ani).

Dulca este acum selecționerul naționalei feminine de fotbal a României, în timp ce Lupuț este liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Pandurii, după meciul din etapa a 7-a (0-1 la ”U” Cluj).

Cu doi antrenori schimbați până acum, de la startul actualului sezon de Liga 2, Viitorul Pandurii se află pe locul 14 după 13 etape, cu 14 puncte. În etapa a 14-a va juca pe terenul Dunării Călărași.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto), Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Universitatea Cluj

 

 

Andrei PASCU 10 Nov. 2021, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă