Mario Găman a lăsat ACSO Filiași, echipă pe care tocmai a calificat-o în sferturile Cupei României, și a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

Marius ANGHEL 27 Oct. 2021, 16:48 Liga 3
Mario Găman a lăsat ACSO Filiași, echipă pe care tocmai a calificat-o în sferturile Cupei României, și a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

Mario Găman este noul antrenor principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, la mai puțin de o zi distanță după ce conducea ACSO Filiași către sferturile de finală ale Cupei României, prin eliminarea divizionarei secunde FC Hermannstadt în urma loviturilor de departajare.

Mario Găman s-a despărțit de ACSO Filiași și a semnat cu Pandurii

Liga2.ro a scris de duminică despre plecarea lui Călin Cojocaru de la Pandurii Târgu Jiu și despre faptul că unul dintre favoriții să-i ia locul este Mario Găman.

Ieri, la finalul meciului pe care ACSO Filiași îl juca în Cupa României cu FC Hermannstadt, Găman refuza să răspundă dacă merge la Pandurii, ba chiar a spus că își dorește cel mai puternic adversar în următoarea fază a competiției KO.

La mai puțin de o zi distanță, Mario Găman s-a prezentat la Târgu Jiu și a condus primul antrenament ca ”principal” al echipei Pandurii.

”Antrenorul Mario Găman este noul tehnician principal al echipei Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Mario Găman pentru a semna un contract cu clubul.  Mario Găman va pregăti Pandurii Târgu Jiu în calitate de antrenor principal având ca obiectiv pentru acest sezon promovarea în Liga a doua”, a anunțat Pandurii.

Găman merge la fosta divizionară secundă împreună cu antrenorul secund de la ACSO Filiași, Bobi Arjoca.

ACSO Filiași, parcurs bun în sezonul trecut în Liga 3 și modest în cel actual. În Cupa României a făcut minuni

Mario Găman a preluat ACSO Filiași în sezonul trecut, iar la final a clasat-o pe locul 2, care a dus-o la faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, unde s-a înclinat fără drept de apel în fața celor de la Corona Brașov (0-1 la Brașov și 0-4 la Filiași).

În acest sezon, pe cât de lăudabil este parcursul în Cupa României, pe atât de slab este cel din campionatul Ligii 3. ACSO Filiași a acumulat doar 10 puncte în acest sezon, iar la finalul turului, dacă punem la socoteală și o înfrângere la ”masa verde” cu Petrolul Potcoava, se află tocmai pe locul 9 din 10 în Seria a 6-a. O poziție rușinoasă pentru echipa prezidată de Florin Spînu.

În acest sezon de Cupa României, ACSO Filiaşi a trecut de CS Cârcea (Liga 4, 3-0 în deplasare), Vediţa Coloneşti (Liga 3, 11-10 după lovituri de departajare, acasă), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, 3-2, acasă), UTA Arad (Liga 1, 1-0, acasă) și FC Hermannstadt (Liga 2, 6-5 după loviturile de departajare). A obținut, astfel, calificarea în sferturile de finală ale competiției KO.

Pandurii, pe locul 3 în Seria 7 a Ligii 3 la finalul turului, fără eșec

În schimb, Pandurii Târgu Jiu a pus punct colaborării cu Călin Cojocaru după aproape 2 ani.

În Liga 3, Pandurii (19 puncte) este neînvinsă la finalul turului, având cinci victorii și patru remize, ultimul egal fiind obținut chiar sâmbătă, pe terenul liderului din Seria 7, CSM Reșița (25 puncte)(scor 1-1). După acest ultim joc din tur, gorjenii au coborât pe 3 în clasament, fiind depășiți de CSM Deva (21 puncte).

Etapa viitoare, prima a returului din Liga 3, Pandurii va juca, sâmbătă, la Bumbești-Jiu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 (locul 9 din 10).

Foto: Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dupa-ce-a-facut-istorie-la-filiasi-obtinand-calificarea-in-sferturile-cupei-romaniei-antrenorul-mario-gaman-paraseste-echipa-si-merge-la-pandurii-este-ceva-unic-nu-cred-ca-va-mai-exista-a-19207265

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-pandurii-se-desparte-de-antrenorul-calin-cojocaru-dupa-2-ani-un-alt-banatean-favorit-sa-ajunga-la-echipa-din-targu-jiu-ne-trebuie-un-antrenor-care-sa-aduca-eficienta-la-finaliz-19206992

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/filiasiul-continua-parcursul-epic-in-cupa-romaniei-oltenii-din-liga-3-merg-in-sferturi-dupa-ce-au-eliminat-fc-hermannstadt-la-lovituri-de-departajare-19207250

Marius ANGHEL 27 Oct. 2021, 16:48 Liga 3
Pe aceeași temă