Călin Cojocaru nu mai pleacă de la Viitorul Pandurii și își explică decizia

Marius ANGHEL 13 Mar. 2024, 13:14 Liga 2
Călin Cojocaru nu mai pleacă de la Viitorul Pandurii și își explică decizia

Călin Cojocaru continuă ca antrenor la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Chiar dacă la finalul jocului desfășurat în weekendul trecut își anunța elevii că își va face bagajele și pleacă, nemulțumit de rezultatele înregistrate în cele trei etape din 2024, ”principalul” timișorean s-a răzgândit.

Cojocaru spune că nu poate să-și lase ”băieții la greu”, astfel că a decis să continue pe banca echipei gorjene.

Călin Cojocaru s-a răzgândit și nu mai pleacă de la Viitorul Pandurii

La finalul meciului cu CSM Slatina, pierdut cu scorul de 1-2 pe teren propriu, la Târgu Jiu, sâmbăta trecută, în etapa a 18-a a Ligii 2, Călin Cojocaru a ținut o ședință lungă în vestiar și le-a comunicat jucătorilor, printre altele, că este dezamăgit de rezultatele înregistrate în acest an 2024 și că pleacă. ”Nu merge nimic”, spunea antrenorul.

Au trecut câteva zile de la al treilea eșec în trei meciuri oficiale disputate în 2024, apele s-au mai liniștit, iar Călin Cojocaru spune că atunci a vorbit la nersi și că va continua cu Viitorul Pandurii.

”Chiar dacă am avut o supărare foarte mare, având în vedere rezultatele din ultimele partide, nu pot să las băieții la greu, fiindcă am creat, în scurt timp, o echipă puternică. Noi, ca echipă, am câștigat și tot ca echipă am pierdut. Nu scuz nereușitele și nu am vorbit niciodată de probleme decât în interiorul clubului”, a transmis Călin Cojocaru, citat de Radio Accent.

Sursa citată scrie și că deși antrenorul sugerase că nu sunt condițiile ideale la club, acum a bătut în retragere, precizând că discută problemele de la echipă doar cu oamenii din interiorul echipei.

Din unele surse Liga2.ro, jucătorii de la Viitorul Pandurii sunt neplătiți de mai multe luni, majoritatea având restanțe salariale de 3-4 luni.

Viitorul Pandurii încheie sezonul regular la Buzău și apoi va lupta pentru a rămâne în Liga 2

Călin Cojocaru antrenează Viitorul Pandurii din ianuarie 2023, iar în actualul sezon echipa încheia promițător prima parte a sezonului, pe locul 6, ultimul calificabil în play-off. Au urmat, până acum, trei etape în 2024, în care formația din Târgu Jiu a suferit tot atâtea înfrângeri: 0-3 acasă cu CSC Șelimbăr, 0-5 la București cu Steaua și 1-2 acasă cu CSM Slatina.

În acest moment, echipa gorjeană se află pe locul 13 în Liga 2, cu un total de 23 de puncte acumulate în 18 meciuri. Nu mai are șanse la play-off, iar față de ultimul loc retrogradabil, 17, ocupat de CS Tunari, are șapte puncte în plus.

În ultima etapă din sezonul regular, sâmbătă, de la ora 14:00, Viitorul Pandurii joacă la Buzău, contra Gloriei, echipă care are nevoie de cel mult un egal pentru a se califica în play-off.

Pentru echipa lui Cojocaru urmează apoi șase meciuri în play-out, în care trebuie să evite ultimele două locuri retrogradabile.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-chindia-sau-ceahlaul-doar-una-merge-in-play-off-ul-ligii-2-19302647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-din-etapa-19-a-ligii-2-sezon-2023-24-se-joaca-sambata-19302643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-i-ar-fi-anuntat-pe-jucatori-ca-pleaca-de-la-viitorul-pandurii-19302662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-castigat-la-limita-meciul-cu-viitorul-pandurii-19302312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pierdut-si-cu-csm-slatina-si-are-esecuri-pe-linie-in-2024-19302257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-18-liga-2-19302008

Marius ANGHEL 13 Mar. 2024, 13:14 Liga 2
Pe aceeași temă