Viitorul Pandurii a condus pe Tineretului, însă a plecat învinsă de FC Brașov. Călin Cojocaru: ”Ne-a demoralizat penalty-ul și chiar nu înțeleg de ce”

Adi MARICA 18 Mar. 2023, 20:59 Liga 2

Viitorul Pandurii a condus cu 1-0 la Brașov, însă a pierdut cu scorul de 1-3 meciul din prima etapă a play-out-ului Ligii 2, Grupa B, după o repriză secundă catastrofală.

Claudiu Dragu (24′) a deschis scorul pentru gorjeni, în timp ce pentru trupa lui Dan Alexa au marcat Milcho Angelov (45′ – penalty) și Adi Chică-Roșă (62′, 64′).

Călin Cojocaru, după eșecul de la Brașov: ”Nu știu de ce ne-a doborât faza panalty-ului”

Directorul tehnic cu rol de antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii, Călin Cojocaru, nu înțelege căderea jucătorilor săi din partea secundă a partidei disputate pe stadionul Tineretului.

”Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu am dat spații adversarului să și creeze ocazii și am și reușit să marcăm. A picat foarte prost pe noi acel penalty din finalul primei reprize, care ne-a demoralizat și chiar nu înțeleg de ce. Etapa trecută, la Miercurea Ciuc, am fost egalați în minutul 80 și am avut puterea să revenim și să câștigăm meciul. Nu știu de ce ne-a doborât faza panalty-ului.

În repriza secundă am început bine și am avut o ocazie imensă de a înscrie. Apoi am primit foarte ușoș cele două goluri. Chică-Roșă, în duel cu doi fundași centrali ai mei, a reușit foarte ușor să treacă de ei și să înscrie, iar la golul trei a dat de lângă fundașul central, a atacat scurtul, iar noi am dormit! După aceea am jucat haotic”, a spus Cojocaru.

”Trebuie să fim mai uniți, mai o familie”

Călin Cojocaru spune că jucătorii săi trebuie să fie mai uniți pentru a obține rezultate în acest final de sezon, pentru ca echipa să-și asigure menținerea în Liga 2.

”Am jucători cu calitate în echipă, dar trebuie să avem o atitudine corespunzătoare și să fim puternici pe tot parcursul partidei. Trebuie să fim mai uniți, mai o familie, asta dacă vrem ceva de la fotbal în acest sezon”, a declarat Cojocaru, cel care conduce o echipă aflată în insolvență și căreia mai mulți jucători îi cere falimentul.

Viitorul Pandurii în meciul cu FC Brașov: Rz. Udrea – Vulpe, Rogac, Stepanenko (Băican 70′), Godja – Al. Dulca (Răsdan 58′), Țegle (cpt.), Brînzan, Acolatse (Nsiah 70′) – Dodoi (Gîrbiță 90′) – Cl. Dragu. Rezerve neutilizate: Geantă – Dănescu, Vl. Toma, Geană, Raicea.

Viitorul Pandurii e la opt puncte peste locul de baraj de menținere

Cu 25 de puncte, Viitorul Pandurii ocupă locul 4 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, la opt puncte peste Progresul Spartac (17 puncte), aflată pe locul 5, care duce la barajul de menținere, care care are și un meci mai puțin disputat.

În următoarea etapă, peste două săptămâni, trupa din Târgu Jiu joacă pe teren propriu cu ultima clasată Unirea Constanța (locul 7, 12 puncte), de 1 aprilie, de la ora 11:00.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Adi MARICA 18 Mar. 2023, 20:59 Liga 2
Pe aceeași temă