Viitorul Pandurii a adus încă doi jucători, cu câteva ore înainte ca perioada de transferuri să se termine

Andrei PASCU 08 Feb. 2021, 19:42 Liga 2

Viitorul Pandurii a adus și ea jucători în ultima zi a perioadei de transferuri.

Gorjenii au luat doi tineri, născuți în 2002, de la liderul Seriei 6 din Liga 3, ACSO Filiași. Este vorba de Răzvan Vulpe și Vlăduț Buțurcă.

Zilele trecute, gorjenii chiar au jucat un meci amical cu formația din Filiași, pe care a învins-o cu 3-2.

Răzvan Vulpe și Vlăduț Buțurcă au semnat cu Viitorul Pandurii 

Viitorul Pandurii nu a precizat și pe ce perioadă au semnat cei doi jucători, pe care i-a anunțat printr-un comunicat pe pagina de Facebook, cu numai câteva ore înainte ca perioada de transferuri să se închidă.

Până la ora publicării articolului, Federația Română de Fotbal nu i-a anunțat în dreptul venirilor clubului gorjean și pe Răzvan Vulpe și Vlăduț Buțurcă.

”Bun venit Razvan Vulpe si Buturca Vladut!

Ambii jucatori nascuti in anul 2002 completeaza lista de achizitii din aceasta iarna, acestia venind de la CSO Filiasi ocupanta a primului loc din seria a 6-a din liga 3.

Pe aceasta cale le dorim mult succes si cat mai multe realizari!”, a anunțat Viitorul Pandurii.

În plus, Flavius Stoican l-a avut la dispoziție în ultimele două amicale și pe atacantul de 27 de ani Steve Beleck, camerunez care în prima parte a campionatului a jucat la Petrolul Ploiești, pentru care a prins 4 meciuri în Liga 2, fără să marcheze, și la care a renunțat în această iarnă. În trecut, în România, Beleck a mai jucat pentru CFR Cluj.

ACSO Filiași a mai trimis un jucător în Liga 2 în această iarnă 

În ceea ce o privește pe ACSO Filiași, aceasta l-a mai trimis în Liga 2 și pe portarul Mario Enache, care a revenit la liderul campionatului ”FC U” Craiova, de unde era împrumutat.

La capitolul veniri, formația din Seria 6 a Ligii 3 i-a luat din Liga 2 pe Marius Albăstroiu, de la ”FC U” Craiova, Alex Cuțitoiu și Albert Cornicioiu, amândoi de la Pandurii.

Până la această oră, a publicării articolului, Viitorul Pandurii înregistrare următoarele mutări la FRF:

  • sosiri: Căt. Pîrvulescu, Buleică (ambii Turris-Oltul), Ţegle* (Universitatea Craiova via Turris-Oltul)
  • plecări: Dunca (FC Petrolul Ploieşti), Paunchici* (CSC Ghiroda via UTA Arad)
    Notă: cu * sunt marcaţi jucătorii care sunt împrumutaţi

 

Foto: Viitorul Pandurii Tg Jiu Official

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-zi-de-transferuri-a-perioadei-de-iarna-clubul-din-liga-2-care-nu-a-inregistrat-la-frf-nicio-venire-dar-si-nicio-plecare-19168561

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ora-de-disputare-a-meciului-petrolul-poli-iasi-a-fost-modificata-dunarea-calarasi-e-prima-calificata-in-sferturile-cupei-romaniei-dupa-abandonul-celor-de-la-turris-oltul-19168520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-si-infrangere-pentru-viitorul-pandurii-in-ultimele-amicale-inainte-de-jocul-din-optimile-cupei-romaniei-gorjenii-si-au-adus-un-atacant-pus-pe-liber-de-petrolul-19168422

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Feb. 2021, 19:42 Liga 2
Pe aceeași temă