VIDEO | Ieșenii au talent! Costel Enache și-a urcat elevii pe scena Ateneului Național. Motivul acțiunii neobișnuite a clubului Politehnica

Narcis POHOAȚĂ 14 Apr. 2022, 17:28 Liga 2

Politehnica Iași va sta în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii a 2-a, iar moldovenii au profitat de această pauză și au prins în programul echipei mai multe acțiuni organizate cu prilejul aniversării fotbalului din Copou.

Cum pe 27 aprilie fotbalul ieșean va împlini 77 de ani de existență, oficialii grupării din Liga 2 le-au făcut o surpriză jucătorilor și i-au urcat pe scena Ateneului Național din Iași, pentru a înregistra imnul clubului.

Jucătorii și stafful Politehnicii Iași, pe scena Ateneului Național din Iași

În frunte cu stafful tehnic, jucătorii Politehnicii și-au etalat calitățile vocale pe scenă și s-au crezut, pentru câteva zeci de minute, la o preselecție de concurs de talente.

Dacă pentru jucătorii ieșeni, care știu în mare parte versurile imnului și linia melodică, a fost mai simplu, stranierii din lot s-au chinuit să țină ritmul. Și au reușit pe alocuri, chiar dacă au mai falsat și stâlcit cuvintele, spre amuzamentul colegilor.

Vineri, amical cu Flacăra Erbiceni

Vineri, de la ora 11:00, elevii lui Costel Enache vor disputa un meci amical cu liderul Ligii a 4-a Iași, Flacăra Erbiceni, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”.

De precizat că la echipa din Erbiceni evoluează doi membri ai staffului Politehnicii, team-managerul Marius Onofraș și antrenorul secund Adrian Senin, dar și doi foști stoperi ai grupării din Copou, Ovidiu Mihalache și Adrian Ilie.

Sâmbătă după-amiază, la ora 15:00, mai mulți jucători ai echipelor de seniori și juniori din Copou vor juca meciuri demonstrative la un turneu organizat de suporteri, cu prilejul aniversării fotbalului ieșean.

Până atunci, ieșenii le vor ține pumnii celor de la CS Comunal Șelimbăr, în meciul din deplasare cu Poli Timișoara, din etapa a 4-a a Grupei A din play-out. Partida poate fi decisivă în economia luptei pentru evitarea locului de baraj de menținere în Liga 2. O victorie a gazdelor ar complica extrem de mult calculele în subsolul clasamentului, în timp ce o remiză sau o victorie a Șelimbărului, rezultate pe placul Iașiului, ar duce aproape sigur echipa bănățeană la baraj.

Foto și video: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 14 Apr. 2022, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă