Programul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2. Unirea Constanța poate retrograda matematic. La Timișoara și Brașov au loc meciuri importante în lupta pentru evitarea barajului

Marius ANGHEL 13 Apr. 2022, 14:42 Liga 2
Programul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2. Unirea Constanța poate retrograda matematic. La Timișoara și Brașov au loc meciuri importante în lupta pentru evitarea barajului

Patru etape au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 2, iar scopul acestui turneu mai are o miză reală doar pentru câteva dintre cele 14 echipe ajunse aici.

Se cunosc deja trei din cele patru retrogradate direct și a patra mai trebuie doar confirmată matematic, iar pentru cele două poziții de baraj de menținere lupta este încă deschisă într-o serie.

Unirea Constanța poate retrograda matematic la finalul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 2

Etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 2 se desfășoară sâmbătă, 16 aprilie, cinci dintre jocuri urmând să aibă loc de la ora 11:00, iar ultimul să înceapă de la ora 12:30. Meciurile au loc la Miercurea Ciuc, Călărași, Timișoara (Electrica), Giurgiu, Brașov, respectiv tot Timișoara (Știința).

În această etapă vor sta Politehnica Iași, în Grupa A, respectiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în Grupa B.

Retrogradate matematic sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra, din Grupa B, iar Unirea Constanța este și ea ca și picată în Liga 3, după ce diferența dintre ea și FC Brașov s-a mărit la opt puncte și ambele mai au de disputat doar trei jocuri. Unirea poate retrograda matematic în acest weekend.

În acest moment, în Grupa A, pe locul de baraj, 5, se află Poli Timișoara, care are 24 de puncte, cu șase mai puțin decât CS Comunal Șelimbăr și Poli Iași, însă trupa bănățeană are un meci mai puțin disputat. În Grupa B, FC Brașov e pe poziția a 5-a, cu 20 de puncte, la opt puncte sub Ripensia.

Meciuri importante la Timișoara și Brașov în vederea luptei pentru evitarea locurilor de baraj de menținere

Un meci foarte important în Grupa A în această rundă este cel dintre Poli Timișoara și CS Comunal Șelimbăr. Jocul se desfășoară de la ora 12:30 și va fi televizat. Poli își poate menține șansele de a evita locul de baraj, dacă va câștiga, în timp ce Șelimbărul, în cazul unui succes, își asigură menținerea în Liga 2.

În Grupa B, Ripensia este singura echipă pe care FC Brașov o mai poate depăși până la final, astfel că e de urmărit ceea ce vor face aceste două echipe în meciurile lor.

  • Ca de obicei, toate meciurile din Liga 2 vor fi transmise în format LIVE-TEXT de Liga2.ro, singurul site care se ocupă exclusiv cu promovarea fotbalului din liga secundă.

CLASAMENTELE play-out-ului Ligii 2 și ale golgheterilor

Program etapa 4 play-out Liga 2, Grupa A:

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 11:00
FK Miercurea Ciuc – Dacia Unirea Brăila
Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti
Politehnica Iaşi
stă.

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 12:30
Politehnica Timișoara – CS Comunal Şelimbăr

Program etapa 4 play-out Liga 2, Grupa B:

sâmbătă, 16 aprilie 2022, ora 11:00
Ripensia Timișoara – FC Buzău
Astra – Unirea Constanţa
FC Braşov – Unirea Dej
Viitorul Pandurii Târgu Jiu stă.

CLASAMENTELE play-out-ului Ligii 2 și ale golgheterilor

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 13 Apr. 2022, 14:42 Liga 2
Pe aceeași temă