VIDEO | Fotbaliștii Petrolului au fost încurajați de suporteri înaintea meciului cu Farul. Fanii au cântat alături de echipă și au aprins torțe

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 01 Sep. 2020, 18:05 Actualizat: 01 Sep. 2020, 18:05 Liga 2
VIDEO | Fotbaliștii Petrolului au fost încurajați de suporteri înaintea meciului cu Farul. Fanii au cântat alături de echipă și au aprins torțe

Fanii Petrolului au fost dezamăgiți de faptul că sezonul trecut favoriții lor nu au promovat în Liga 1. Și-au arătat nemulțumirile față de jucători, dar continuă să susțină echipa. Înaintea primului meci al campionatului 2020/ 2021, de marți seară cu Farul, au mers la fotbaliștii prgătiți de Viorel Moldovan și i-au încurajat. Au cântat și au aprins torțe din dorința de a le oferi un plus de moral, așa cum au procedat și fanii constănțenilor.

Petrolul și Farul se întâlnesc pe ”Ilie Oană”, în prima etapă din Liga 2, iar suporterii ”lupilor” au mers cu o seară înainte în locul în care erau cazați jucătorii și stafful tehnic.

Viorel Moldovan, înaintea meciului cu Farul: ”Să fim optimiști, să nu cedăm nicio clipă, să fim împreună și la bine, și la greu!”

Viorel Moldovan, antrenorul Petrolului, a vorbit înaintea confruntării despre așteptările pe care le are în primul meci al sezonului, dar și în primul meci al său din poziția de antrenor al grupării ploieștene.

Farul nu a mai jucat un meci oficial din martie, a avut o perioadă mai lungă la dispoziție pentru a se așeza. Nu au schimbat prea mult, au menținut același nucleu de jucători, cu o anumită rutină și experiență la nivelul ligii secunde, și au reușit, în plus, câteva transferuri interesante. O echipă mult mai omogenă ca a noastră, cu o dinamică foarte bună de la mijloc în sus, dar am încredere că vom reuși să practicăm un fotbal bun, să fim organizați, disciplinați și să câștigăm acest joc.

Am reușit să aducem elemente de calitate și sunt sigur că toți cei veniți, precum și cei care vor mai veni, ne vor ajuta în lupta pentru obiectivul propus. Important este să creem un grup unit, o familie, și să mergem cu toții în aceeași direcție. Să fim optimiști, să nu cedăm nicio clipă, să fim împreună și la bine, și la greu! Scopul este comun, obiectivul final la fel, și trebuie să construim o echipă competitivă, care să ne ofere satisfacția promovării la finalul acestui sezon”, a precizat Viorel Moldovan.

Programul Petrolului în primele 10 etape

Pentru Petrolul, după meciul cu Farul de pe teren propriu, urmează partida cu CSM Reșița din deplasare, de duminică, ora 13:00. Apoi, Petrolul va juca împotriva celor de la Ripensia (etapa 3, acasă), FK Csikszereda (etapa 4, deplasare), Dunărea Călărași (etapa 5, acasă), Viitorul Pandurii (etapa 6, deplsare), CSM Slatina (etapa 7, acasă), Fotbal Comuna Recea (etapa 8, deplasare), U Craiova 1948 SA (etapa 9, acasă). În etapa a 10-a Petrolul va sta.

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 01 Sep. 2020, 18:05 Actualizat: 01 Sep. 2020, 18:05 Liga 2
Pe aceeași temă