VIDEO | Fanii Farului au făcut spectacol înaintea meciului cu Petrolul. Au mers la antrenament și au cântat alături de fotbaliști

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Aug. 2020, 19:36 Actualizat: 30 Aug. 2020, 19:38 Liga 2
VIDEO | Fanii Farului au făcut spectacol înaintea meciului cu Petrolul. Au mers la antrenament și au cântat alături de fotbaliști

Farul are marți primul meci al sezonului în Liga 2 cu Petrolul, în deplasare. Dată fiind situația din România, pricinuită de pandemia de COVID-19, fanii nu pot lua parte la meciuri, iar suporterii constănțenilor le-au pregătit o surpriză elevilor lui Ianis Zicu. La una dintre ultimele ședințe de pregătire au mers să îi încurajeze și să își arate susținerea, chiar dacă nu pot face deplasarea.

Zeci de fani ai ”marinarilor” au venit la terenul de antrenament și au cântat alături de jucători. Au aprins și câteva fumigene, din dorința de a le transmite un plus de moral înaintea meciului de la Ploiești.

Împreună suntem puternici!

La finalul ultimului antrenament acasă înaintea derbyului de la Ploiești, am cântat cu toții pentru culorile 

Distanțarea este doar fizică, inimile noastre bat la unison pentru Farul și Constanța!”, precizază FC Farul Constanța.

Programul Farului în sezonul 2020/2021 din Liga 2 

Farul debutează, așadar, la Ploiești cu Petrolul, după care, în etapa a doua, va urma și prima confruntare pe teren propriu, cu Aerostar Bacău. În etapa cu numărul trei va merge la Timișoara pentru a înfrunta ASU Poli, în etapa a patra primește vizita celor de la SCM Gloria Buzău, iar în etapa a cincea merge la Slobozia, pentru meciul cu nou-promovata Unirea.

Programul complet al Farului și al celorlalte echipe din Liga 2 poate fi citit AICI.

Ciprian Marica, despre meciul cu Petrolul: ”Ei au făcut multe transferuri, noi avem o echipă consolidată

Ciprian Marica, principalul finanțator al echipei de la malul mării, a prefațat disputa de la Ploiești și a precizat că jucătorii abia așteaptă să revină pe teren. Consideră că Farul are și un mic avantaj în fața ploieștenilor, acela că o mare parte din lot a rămas, iar locurile libere după câteva plecări au fost completate prin aducerea unor jucători valoroși. De partea cealaltă, Marica e de părere că Petrolul mai are lucrat la omogenitate, dat fiind faptul că a fost schimbat antrenorul, dar și că au venit foarte mulți jucători.

”Abia așteptăm jocul, după o pauză foarte mare. Așteptăm cu entuziasm începutul de sezon. Știm că vom întâlni Petrolul în deplasare, dar pentru faptul că nu are suporteri probabil presiunea cu care erau obișnuite echipele de la Ploiești o să lipsească. Acum, va fi un meci în care ambiția va conta. M-am uitat pe lotul Petrolului, multe transferuri, mulți jucători noi, în timp ce noi avem o echipă consolidată.

Am reușit să păstrăm jucătorii din sezonul trecut și să aducem ceva îmbunătățiri. Vreau să cred că vom fi mai omogeni și că vom reuși să ne impunem. Sper să începem cu dreptul, nu ar fi rău să luăm cele trei puncte”, a declarat Ciprian Marica.

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Aug. 2020, 19:36 Actualizat: 30 Aug. 2020, 19:38 Liga 2
Pe aceeași temă