Victorie categorică pentru Dunărea Galați

Lungu Danut 29 Nov. 2008, 15:03 Liga 2
Victorie categorică pentru Dunărea Galați

Un meci încrâncenat, cum numai în ultima etapă se poate vedea. Aceasta a fost partida dintre Dunărea Galați și Știința Bacău, încheiată cu victoria gazdelor, scor 3-1. Gălățenii au făcut 2-0 în urma a două faze fixe în prima repriză, au fost penalizați imediat de către oaspeți în statul celei de-a doua, printr-o execuție a lui Ibrahima Balde, iar în minutul 91, în urma unui contraatac, elevii lui Dănuț Oprea și-au pecetluit o vacanță liniștită. Meciul a fost pigmentat cu o cascadorie ca de sărbători a portarului băcăuan Miron.

 

 

Deși nu era vreun bal mascat, omul dintre buturile Științei a „speriat” pe toată lumea în minutul 76 , atunci când a fugit din propria poartă pentru a protesta o decizie a arbitrului buzoian Ionescu. Era 2-1 pentru gazde când Miron a fugit ca apucatul , neconvenindu-i o decizie a centralului. Cum goalkeeper-ul băcăuan mai avea un cartonaș galben, el s-a ales cu o eliminare jenantă. Prin urmare, Dunărea a câștigat , scăpând de emoții în ultimul sfert de oră.

 

 

Antrenorul Științei Bacău învinovățește arbitrajul

Octavian Grigore: „Arbitrul și-a făcut de cap!”

 

Tehnicianul băcăuanilor s-a arătat nemulțumit de arbitrajul de care a avut parte echipa sa la meciul disputat în deplasare la Dunărea Galați, pierdut cu scorul de 3-1. Acesta a acuzat centralul partidei pentru eliminarea nefondată a portarulu Miron din minutul 76 :

 

 

„Arbitrul a fost un mare inventator. A condus partida după reguli numai de el știute și ne-a eliminat portarul aiurea”, a declarat Tavi Grigore. Acesta a mai mărturisit că nu regretă că a părăsit în vară echipa de pe Dunăre.

Cel mai bun jucător : M. Silva (DUNĂ‚REA GALAȚI)

Cel mai slab jucător : B. Miron (ȘTIINȚA BACĂ‚U)

Lungu Danut 29 Nov. 2008, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă