Victor Angelescu intervine în scandalul ”Bocciu” – Daniel Niculae: ”Am explicat cum au stat lucrurile cu adevărat”

Bogdan SAVIN, Daniel VLAD 19 May. 2021, 16:44 Liga 2
Victor Angelescu intervine în scandalul ”Bocciu” - Daniel Niculae: ”Am explicat cum au stat lucrurile cu adevărat”

Victor Angelescu, finanțatorul clubului Rapid, se delimitează de conflictul dintre liderul peluzei echipei giulește Liviu Ungurean, poreclit Bocciu, și consilierul său, viitorul președinte, Daniel Niculae.

Schimbul dur de replici dintre cei doi a fost dezvăluit de Vlad Baltazar, membru important al galeriei Rapidului, pe pagina sa de Facebook.

Angelescu anunță clar: nu stau să răspund legat de spun unii în live-uri pe rețelele sociale.

Victor Angelescu intervine în scandalul Bocciu – Daniel Niculae

Rapid a promovat în Liga 1 după șase ani de pauză. După partida disputată la Buftea, fanii ar fi dorit ca jucătorii și întregul staff să vină în Giulești pentru a celebra împreună reușita. Totuși, dorința șefului galerie a fost curmată brusc de refuzul lui Daniel Niculae, care l-a anunțat că au programare la restaurant.

De aici, între părți s-a iscat un scandal presărat cu jigniri, conform dezvălurilor lui Vlad Baltazar! Daniel Niculae l-ar fi înjurat pe «Bocciu»: „Băga-mi-aș p**a în mă-ta de cioară!”. De asemenea, oficialului i s-a pus o întrebare șocantă: „Ai vândut meciuri?”

”Noi avem un milion de suporteri și nu stau să răspund acum unuia și altuia legat de ce spun ei prin liveuri pe facebook. Nu e treaba mea ce au discutat la telefon Daniel Niculae și Bocciu.

Nu știu dacă Nico l-a înjurat pe Bocciu! De ce nu-l întrebați pe Nico? Ce acțiune pentru suporteri să mai facem? Eu am explicat în seara aceea care a fost problema și cum au stat lucrurile cu adevărat. Nu mă interesează ce a făcut sau ce a spus Baltazar despre noi. Repet: nu stau să răspund despre ce spun unii pe facebook”, a declarat Victor Angelescu pentru ProSport.

În conflictul pornit imediat după promovarea echipei în Liga 1 a intervenit și editorialistul ProSport Decebal Rădulescu, cel care e de partea ultrașilor în războiul cu șefii: „E mare lucru să ai puterea să-ți ceri scuze!”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liderii-galeriei-rapid-acuzatii-socante-pentru-daniel-niculae-presedintele-l-ar-fi-injurat-pe-bocciu-bai-nico-aici-ai-stricat-o-definitiv-si-iremediabil-19185847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-refuz-fata-de-galeria-rapidului-dupa-obtinerea-promovarii-suporterii-au-mers-degeaba-in-giulesti-videofoto-exclusiv-19185682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-si-victor-angelescu-explicatii-pentru-suporteri-dupa-ce-rapid-n-a-onorat-invitatia-la-stadion-pentru-a-sarbatori-promovarea-alaturi-de-fani-momentul-in-care-liderul-galeriei-i-a-anu-19185753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-promovat-in-liga-1-farmecul-vietii-se-simte-din-nou-in-prima-divizie-dupa-sase-ani-mana-de-ajutor-din-partea-fratilor-de-la-asu-poli-19185482

Bogdan SAVIN, Daniel VLAD 19 May. 2021, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă