Daniel Niculae, refuz față de galeria Rapidului după obținerea promovării?! Suporterii au mers degeaba în Giulești | VIDEO+FOTO EXCLUSIV

Alin GRIGORE, Carmen MANDIȘ 18 May. 2021, 01:39 Liga 2

Rapid a promovat în Liga 1, însă nu totul e roz în la echipa giuleșteană! Trupa alb-vișinie a fost încurajată din spatele gardului stadionului din Buftea de câteva sute de suporteri înainte și în timpul meciului cu ”FC U” Craiova, scor 1-3.

După fluierul final al partidei, jucătorii și antrenorul Mihai Iosif au mers la galerie și au cântat minute în șir cu suporterii. După spectacolul acustic, a avut loc un moment surprinzător printre rapidiști.

”Bocciu”, refuzat de Daniel Niculae!

Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”, liderul galeriei rapidiste, a avut o cerere specială față de Daniel Niculae, consilierul finanțatorului clubului.

Ultrasul l-a rugat pe Daniel Niculae să tragă sforile pentru ca autocarul cu jucătorii să meargă la noul stadion Giulești unde să sărbătorească măcar 5 minute cu suporterii. În acel moment, Nico le-a transmis suporterilor că acest lucru nu are cum să se întâmple pentru că jucătorilor le este foame.

În tot acest timp, mai mulți suporteri s-au contrat cu legenda giuleștenilor, apoi Niculae și-a văzut de drum alături de jucători și au mers la Palatul Știrbei, unde au mâncat și au petrecut.

Suporterii au mers degeaba la stadionul Giulești

Cu toate acestea, aproximativ 200 de suporteri au mers la stadionul Giulești neștiind că echipa nu va ajunge acolo. Aceștia au sărbătorit singuri promovarea în Liga 1 în fața noii bijuterii giuleștene.

”A fost o neînțelgere între noi și suporteri. Noi organizasem de câteva zile această masă. Nu le puteam transmite jucătorilor că vom avea o masă pentru că era foarte important rezultatul de la Timișoara. Bocciu i-a îndemnat pe suporteri să meargă la Giulești, ne-am fi dorit să mergem să petrecem alături de ei. Cu regret n-am putut merge. Sperăm să facem în această săptămână ceva. Vom avea o alergare pe stradă pentru că ne dorim să ne întoarcem la origini. Am luat-o de la Liga 4 și am ajuns acolo unde ne e locul. Încă o dată îmi prezint eu scuze că a existat această neînțelegere, dar lucrurile vor fi reglate pe viitor”, a explicat Daniel Niculae, în exclusivitate, pentru ProSport.

„Nu ne-am înțeles, ne pare rău, dar restaurantul era la 5 minute de stadionul din Buftea. Până în oraș și înapoi la restaurant făceam o oră dus, una la întors. Nu ne puteam întoarce la 3 noaptea aici. O să petrecem special cu ei după ultimul meci, o să stăm până la 7 dimineața la stadion”

Victor Angelescu, patron Rapid

Suporterii Rapidului au mers degeaba la miezul nopții la noul stadionul din Giulești. Jucătorii n-au venit să sărbătorească promovarea alături de ei.

Victor Angelescu, despre promvoare

„Am avut foarte mari emoții la Poli cu Mioveni. Ce mai contează. Am promovat, sunt cel mai fericit. O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Acum vreau să ne bucurăm o săptămână. Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum. Vom întări lotul, vom face transferuri. Miță Iosif are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță Iosif va fi antrenorul Rapidului anul viitor.

L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev. Noi abia așteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo”, a declarat Victor Angelescu.

 

 

Alin GRIGORE, Carmen MANDIȘ 18 May. 2021, 01:39 Liga 2
Pe aceeași temă