Valentin Suciu nu concepe alt rezultat decât victoria cu Unirea Dej. Antrenorul echipei FK Miercurea Ciuc, analiza meciului, situația lotului și argumentul care îl face să viseze la trei puncte

Andrei PASCU 25 Feb. 2022, 14:34 Liga 2
Valentin Suciu nu concepe alt rezultat decât victoria cu Unirea Dej. Antrenorul echipei FK Miercurea Ciuc, analiza meciului, situația lotului și argumentul care îl face să viseze la trei puncte

FK Miercurea Ciuc reia meciurile oficiale din Liga 2, sâmbătă de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Unirea Dej. Partida va fi abordată la victorie de gazde, după cum a declarat antrenorul Valentin Suciu într-o declarație oferită înaintea confruntării. Ciucanii au nevoie de victorie, având în continuare șanse la play-off.

Valentin Suciu: ”Jocul combinativ este tipic pentru Dej, iar asta ar trebui, teoretic, să fie favorabil pentru noi” 

Suciu a făcut analiza Unirii Dej și a rămas impresionat de evoluțiile elevilor pregătiți de omologul său, Dragoș Militaru, în prima parte a sezonului. Cu toate acestea, ”principalul” formației din Miercurea Ciuc nu concepe ca echipa lui să nu câștige prima partidă din acest an.

FK Miercurea Ciuc se va baza la confruntarea de sâmbătă și pe un lot aproape complet. Singurul semn de întrebare este cel din dreptul lui David Kelemen, care nu știe momentan dacă poate intra cu Unirea Dej. Cert este că problema sa medicală e una minoră.

Echipa din Dej a dovedit în acest sezon de toamnă că e o echipă foarte bună, care are un joc frumos, încearcă să joace un fotbal ofensiv. Jocul combinativ este tipic pentru Dej, iar asta ar trebui, teoretic, să fie favorabil pentru noi. Echipa noastră a făcut o pregătire bună, simt că băieții sunt pregătiți atât fizic, cât și psihic pentru sezonul de primăvară.

Kelemen are o accidentare  minoră și vom hotărî înainte de meci dacă poate juca sau nu. Scopul nostru este să obținem cele trei puncte”, a spus antrenorul Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc, șapte amicale în această iarnă 

În această perioadă de pregătire de iarnă, FK Miercurea Ciuc a disputat șapte partide amicale. În România, înaintea plecării în Turcia, a disputat două teste, cu FK Miercurea Ciuc U19, de care a trecut cu 4-1, și AFC Odorheiu Secuiesc, de care trecut cu scorul de 4-2. În cantonamentul din Antalya le-a întâlnit pe Dinamo Moscova 2, scor 1-1, Metallurg Lipetsk, scor 1-1, Vorskla Poltava U20, scor 4-0, și FC Samgurali, scor 1-2. Ulterior, după revenirea în țară, a avut un amical și cu SR Brașov, câștigat, scor 2-1.

FK Miercurea Ciuc, la două puncte de locul de play-off 

FK Miercurea Ciuc e pe locul 7 în Liga 2, cu 26 de puncte, la două de Steaua și FC Buzău, echipe aflate pe pozițiile 6 și 5.

În etapele rămase de jucat în 2022 în sezonul regular, ciucanii vor mai disputa trei meciuri, toate cu formații promovate la finele stagiunii trecute în Liga 2, Unirea Dej, CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și FK Miercurea Ciuc 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rotar-a-ales-selimbarul-si-pentru-a-reintra-in-atentia-selectionerilor-dupa-ce-la-miercurea-ciuc-n-a-prea-jucat-sper-sa-am-evolutii-bune-si-sa-fiu-din-nou-chemat-la-nationala-19220232

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-moale-in-ultimul-amical-al-iernii-cu-sr-brasov-valentin-suciu-stramba-din-nas-cu-atitudinea-pe-care-am-avut-o-in-prima-repriza-va-fi-foarte-greu-19220077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

 

 

Andrei PASCU 25 Feb. 2022, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă