Valentin Gheorghe își face bagajele și pleacă de la Astra. Giurgiuvenii vor încasa bani în schimbul transferului: ”Vor accepta o ofertă, cea mai bună pentru ei”

Răzvan STÎNGĂ 19 Aug. 2021, 18:36 Liga 2
Valentin Gheorghe își face bagajele și pleacă de la Astra. Giurgiuvenii vor încasa bani în schimbul transferului: ”Vor accepta o ofertă, cea mai bună pentru ei”

Valentin Gheorghe (24 de ani) se pregătește și el să plece de la Astra, la fel ca alți fotbaliști importanți care au părăsit echipa, după ce a retrogradat din Liga 1 în Liga 2. Clubul vrea să obțină o sumă de bani în schimbul mijlocașului, care este acum, poate, cel mai important nume din lot.

Valentin Gheorghe a primit promisiuni că va fi lăsat să plece 

Despre Valentin Gheorghe s-a vorbit prima dată că ar putea să semneze în Liga 1, după ce Astra a căzut în Liga 2. Până acum transferul nu a avut loc, dar extrema a primit asigurările conducerii că va pleca până la finalul ferestrei de ”mercato”.

Gheorghe își dorește un contract în Liga 1 sau, de ce nu, în străinătate, mai ales că a fost un jucător apreciat în ultimele sezoane.

Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec. Ieri am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate. Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei. Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun.

În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult acum”, a spus Valentin Gheorghe, la DigiSport.

Valentin Gheorghe a jucat în cele mai recente două partide pentru Astra 

Valentin Gheorghe a jucat în ultimele două meciuri ale campionatului Ligii a 2-a pentru Astra. În prima rundă nu a evoluat pentru că a fost plecat cu naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În cele două partide în care a fost utilizat, cu FK Csikszereda (scor 1-0) și Viitorul Pandurii (scor 1-0), fotbalitul de 24 de ani a avut evoluții apreciate, chiar dacă nu a reușit să marcheze.

Sezonul trecut, când Astra se afla în Liga 1, Valentin Gheorghe a jucat în 38 de meciuri și a marcat de nouă ori. În urmă cu două sezoane, stagiunea 2019 – 2020, a fost trimis pe teren în 32 de partide și a înscris 11 goluri.

Plecări importante de la Astra în ultima perioadă 

Cele mai recente plecări din tabăra Astrei sunt cele ale fundașului lateral Momcilo Raspopovic (27 de ani), acontat de Buducnost Podgorica, campioana Muntenegrului, și portarului Mihai Popa (20 de ani), care s-a înțeles cu FC Voluntari.

Foto: Astra Giurgiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-4-a-a-ligii-2-in-pierdere-de-forma-se-intinde-pe-mai-putine-zile-si-are-mai-putine-meciuri-televizate-fata-de-precedentele-doua-runde-derby-ul-etapei-unirea-slobozia-st-19196763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/norocul-tine-cu-cei-puternici-astra-al-doilea-succes-la-rand-in-liga-2-cu-viitorul-pandurii-florin-stinga-am-avut-sansa-suntem-realisti-reactia-lui-robert-riza-omul-care-a-ad-19196523

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-costea-noul-presedinte-al-clubului-astra-unde-a-mai-activat-inlocuitorul-lui-danut-coman-19196310

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Aug. 2021, 18:36 Liga 2
Pe aceeași temă